2777
2789

میرسه  هر آن ممکنه ما قربانی باشیم یکی بمن بگه ی رابطه ی وحشیانه و زوری چ لذتی داره 

مگه این غریزه اینقدر کثیف شده ک دیگه قابل کنترل نیس واسشون 

الان ی کلیپ دیدم ک کاش ندیده بودم 

یه مرد با هر لباس و پوششی بیاد بین تعدادی خانوم احساس امنیت میکنه ب امید روزی ک ما هم این احساس رو داشته باشیم 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

همش برمیگرده به فضای جامعه و تربیت خانوادگی خانواده ها عوض اینکه به پسراشون یاد بدن به همه زنا احترام بزارن و اینکه زنا وسیله نیستن بهشون یاد میدن جامعه کثیفه از خواهرت دربرابرشون مواظبت کن و اینه ک اون خواهرشو ناموس میدونه و فک میکنه فقط باید اون محافظت بشه و بقیه مورد سوء استفاده

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه توو كشور ما بيشتر اين اتفاقات ميفته ولي دليلش هم همه ميدونن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اینطور نیست که فقط تو جامعه ما این مسائل باشه و در غرب نباشه

چه بسا بدتر هم باشه

چدمدت پیش کلیپی دیدم که دخترای دانشجو تجمع کرده بودند و خواسته شون این بود که اوتایی که بهشون تعرض کردند را مجازات کنند اگه اشتباه نکنم میشیگان بود

منتها تو کشور ما این اخبار بیشتر به چشم میاد علتشم اینه که کل جامعه روش حساسیت بالایی داره

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
اینطور نیست که فقط تو جامعه ما این مسائل باشه و در غرب نباشه چه بسا بدتر هم باشه چدمدت پیش کلیپی د ...

چه جالب من یاد یه تحصن با چنین مضمونی چند سال پیش تو دانشگاه خودمون افتادم، ولی حیف که هیچ نتیجه ای نداشت فقط فرد مذکور سمتش تو دانشگاه عوض شد مه زیاد تو چشم دانشجوها نباشه، انقدر فرق داریم!

همسرم همین مرا بس که تو باشی کنارم

یه چهارتا فاحشه خونه میزدنا ..اونوقت هفت نفر تو تبریز فک کنم نمیریختن رو سر ی دختر ۱۱ساله

از این ک دخترم احساس بدی دارم خب گناااااه دارن زندگیشون نابود میشه ..احساس همدردی زیادی میکنم 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

بیچاره دختر ایی که قربانی تجاوز  میشن

درسته تو همه جوامع هست  ولی تو کشور ما بخاطر  تابوی بکارت ابرو و اینده ی دختر ازبین میره

ولی غرب حداقل میتونه به زندگی عادی ش ادامه بده

زنان علیه زنان نباشیم ! کنار هم تا برابری