2777
2789
عنوان

درمان سریع ابله مرغون

64 بازدید | 7 پست

خاهرم ۹ سالشه ابله گرفته کل صورت و بدنش دونه زده بی حال شده همش استفراغ میکنه چیکارکنیم خوب بشه زود😭😭😭😭😭😭😭😭خودمم احتمالا ناقل هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر به پسرم شربت  هیدروکسی زین وپماد کالامین و استامینفون داد ولی  هر وقت خازشها شدید میشد می‌بردم حمام بدون اینکه لیف بزنم  آب ارومش میکرد حتی روزی دو‌سه بار  

روزهای اول خیلی اذیت کننده هست  کم کم خوب میشه

فقط اینو بگم هرکسی گفت زیاد حمام بره اشتباه محضه سعی کنه حداقل یکهفته حمام نره که هم خارشش بیشتر میشه هم جاش میمونه من برای دخترم پماد باکترومد زدم خیلی آروم میشد و زودم خشک شد بازم توی نت سرچ کن خودت

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

خاله ی من ۵۰ سالش بوددشدیدشو گرفت توی صورتش دونه های اندازه نخود بود دکتر بهش گفت حمام نرو یکماه نرفت 😐 باوز کن توی اون سن جای یه دونش هم نموند

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰