2777
2789
عنوان

سلام قیمت طلا چقد دیگه بالا میره ینی بنظرتون چقد باید صبر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 30 پست

هیچوقت به حرررررف اینجا گوش نده نپهیچوقت

۷۵۰۰بود شوهر میخواس بفروشه همینجا گقتن مه تا اردیبهشت میره رو ۹ میده رو ۱۰ اوومد پایین ۶۶۰۰فروختیم با ۴۰تومن ضرر.

اگر لازم داری به پولش بفروش

هر چندسال ی چیزی خیلی رشد می‌کنه

ی سال مسکن ی سال ماشین ی سال بورس پارسالم طلا

در رازمدت سوددهی داره ولی نه اونجوری ک پارسال رشد کرد

اره عزیزم فروردین اخراسفند وتا اول فروردین به ما گفت تا طلاارزون بخرید گفت فروردین به اوج میرسه اردی ...

من می خوام یه مقداری بخرم همش میترسم الان بخرم بیاد پایین.

مامی کیا ی سابق هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا .دوست من می‌گفت تا خرداد تو افته. نهایتا آخر تابستون به ۷ شاید برسه.

ماطبق صحبت اشنامون میریم جلو اسفند ۴۰۳یعنی۳ماه پیش گفت بخزید خریدیم گفت اواسط فردوین میره تا۸تومن که رفت بعدگفت اردیبهشت افت میکنه خرداد تا مرداد میره به۹تومن

اره عزیزم فروردین اخراسفند وتا اول فروردین به ما گفت تا طلاارزون بخرید گفت فروردین به اوج میرسه اردی ...

مرسی عزیزم خداخیرت بده من خودم ادم نترسیم همش میگفتم میره بالاوراستش تاچندروز پیشم هرکی میگفت قراره بشه ۵ تومان محل نمیدادم ومیگفتم عمرامیره بالاولی چون مذاکره وایناشدوگوگل نوشته میرسه ب ۵۵۰۰ ترسیدم راستش الان ک شماگفتی خیالم راحت شد خداخیرت بده

هیچوقت به حرررررف اینجا گوش نده نپهیچوقت۷۵۰۰بود شوهر میخواس بفروشه همینجا گقتن مه تا اردیبهشت میره ر ...

طرف امار اشتباه بهت دادعزیزم مقصر که بقی نیستن من اتفاقا چندتا تاپیک شرکت کردم به خانما گفتم اخر بهمن تااسفند واواسط فروردین بخرید که تا اخر فروردین میشه ۸تومن که شد الانم اشتامون گفت از خرداد اواسطش تا تیر واخر مرداد تا ۹میرسه

مرسی عزیزم خداخیرت بده من خودم ادم نترسیم همش میگفتم میره بالاوراستش تاچندروز پیشم هرکی میگفت قراره ...

ما توارزونی خریدیم اشنامون گفت بیا همشو ازتون میخرم به قیمت ۷تومن گفتیم نه دیگه الله وکیلی میره بالا گفت اره نوسان داره ولی از اواسط خرداد تا اخر مرداد وشهریور اوج میگیره تا۸خورده ای میرسه 

اصلا طلا هیچوقت نمیادپایین بعدطلافروشا زرنگن اینکه اشناماست گفت حالا غریبه نیستیم من ۷بخرم ۸ابشون میکنم خودشونم کلی روش میکشن

ازاول اردیبهشت توافت بود ۶۴۰۰الان که اخرای اردیبهشت کم کم نزدیک خردادمیشیمشده۶۶۰۰

الان گرمی چنده

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

از چهارده فروردین طلا شروع به ریزش کرد ...

طلا قابل پیش بینی نیست 

چون سیاست قابل پیش بینی نیست 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
طرف امار اشتباه بهت دادعزیزم مقصر که بقی نیستن من اتفاقا چندتا تاپیک شرکت کردم به خانما گفتم اخر بهم ...

طلا از روز شانزدهم فروردین که رسماً بازار ها باز شد شروع به ریزش کرد 

طلا روز آخر اسفند تو اوج قیمتی ۸۲۰۰ بود و دیگه اون روز رو ندید 

آخر فروردین هم گرمی ۶۸۰۰ بود

امید آخرین چیزیست که میمیرد
طرف امار اشتباه بهت دادعزیزم مقصر که بقی نیستن من اتفاقا چندتا تاپیک شرکت کردم به خانما گفتم اخر بهم ...

تاواخر فروردین اتفاقا ۸نشد

من ۲۷فروردین فروختم ۶۶۰۰

۸تومن اول فروردین بود