میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!☺️🍃🌹هستیِ مــن💍😻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نفروشیا طلافروش اشناما گفت خرداد تا اخر مرداد میشه ۹تومن
من تا اونموقع نمیخام صبر کنم ...فک کردم تا نهایت چن روز اینده س
میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!☺️🍃🌹هستیِ مــن💍😻
اره عزیزم فروردین اخراسفند وتا اول فروردین به ما گفت تا طلاارزون بخرید گفت فروردین به اوج میرسه اردیبهشت افت میکنه دوباره خرداد تا مرداد وشهریور به ۹تومن میرسه
ای بابا .دوست من میگفت تا خرداد تو افته. نهایتا آخر تابستون به ۷ شاید برسه.
دوست درست گفته
طلا فروشی ها اینو میگن که مردم نفروشن
چون اگه بفروشن قیمت میاد پایین
پس دروغ میگن که قیمت نیاد پایین
طلا تا آبان دیگه بالا نمیره
قیمت نهایی طلا بین 5 تا 6 هست
❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات بخونی ولاغیر حلال نمیکنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمیگذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌