2777
2789
عنوان

یک هفته هست یخچالم خالیه

2753 بازدید | 104 پست

پول شوهرم و خوردن نمیدن

دو طرف خانوادمون هم شرایط خوبی ندارن 

شوهرم اجازه کار در هیچ شرایط و بهم نمیده 

لعنت به من که اگه بابای پولدار نداشتم 

شوهر پولدار نکردم که به این روز بیفتم

لعنت به انتخاب اشتباه من

بچم ۱ هفته بدون غذا میره 

میخام بمیرم 

چرا خدا نمیزنه مارو بکشه

خدایا من دیگه طاقت ندارم

قبلا ها حداقل سفرمون برکت داشت الان هیچی

خالیه خالی

خسته شدم از بس 

نخوردم و نپوشیدم 

قناعت هم میکنم تاثیری نداره یه مرغ و با کت و بالش تقریبا ۱۰ دفعه درست میکنم خودمم نمیخورم 

اما باز میبینی زود تتتموم میشه

خدایا دلم مجردی و میخاد

اون روزایی و که اصلا درکی از این چیزا نداشتم 😭😭😭😭

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه این حال و روزِ اکثره خانوادهایه ایرانیه

بمیرم الهی ...الهی خدا نیست و نابودشون کنه هر روز همه چی گرون میشه ...سفره های مردم کوچیک شده...یخچالا خالی شده...پولا بی برکت شده...

الهی خدا کمک کنه یجورررررررری

در این شرایط اقتصادی هر دو نفر باید کار کنند. هیچوقت نمی فهمم مردی که با شرایط اقتصادی و فقر، اجازه کار کردن به همسرش را هم نمیده. حداقل یک کاری داخل خونه انجام بدین. معجزه ای قرار نیست اتفاق بیافته...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
قلبم آتیش گرف😭💔

انقد حالم بده هیچ کس و ندارم پیشش بگم 

ابرو داری میکنم 

میدونی به چه کاری فکر کردم اما نمیتونم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچتون چند سالشه

۸

خب شوهرتم خیلی داره سخت میگیره آدم باید شرایطو بسنجه بعدش سختگیری کنه.وقتی اینجوری تو فشارین دیگه حساس بودن و سرکار نرو نداره.درسته وظیفه ی شما نیست خرج بدی و کارکنی ولی وقتی اذیتین باید درک کنه دیگه

کدوم شهر هستید

شمال