2777
2789

فرزند من از بدو تولد یه بیماری نادر داره که نمیخوام اسمش رو بگم اینجا آشنا دارم 

مدام تو ذهنم میگم چرا باید بچه من اینجوری بشه و خیلی غصه میخورم یه جورایی با خدا رابطم بد شده احساس میکنم خدا که میگه من ارحم الراحمین هستم خب بچه چه گناهی داره که بیماری داره بدو تولد اونم با اینهمه مراقبت پزشکی که تو دوران بارداری داشتم چرا باید اینقدر بدشانس باشم

کسی مثل من هست چطور کنار اومده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهتون توان و صبر بده 

بیماری ژنتیکی بوده؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

غصه نخور 

خیلی خیلی سخته میدونم 

بهت تبریک میگم چون نسبت به مادرای دیگه قوی تری

ارتباطتون با خدا رو قوی کنید 

به پرورش مهارتهای فرزندتون بپردازید نذارید بیماری مانع از کسب مهارت و حضورش تو اجتماع باشه 

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

عزیزم تو تنها نیستی من بدبخت دوتا از بچهام همینجوربودن مشکل ژنیتیکی داشتن بعد یکسال ونیم از دستشون دادم باغمشون کنارنیومدم الان شدم یه روانی کامل

همینکه بچت کنارته داره نفس میکشه خداراشکرکن

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

پسر بزرگ منم از بارداری مشکل داشت ولی من اوکیم هیچ وقتم نگفتم چرامن … مگه وقتایی که اتفاق خوب برات می افته میگی چرا من ؟ 

انقدر بچه ها هستن بدتر از پسرم که خداروشکر میکنم واقعا بیماریش اونقدرا شدید نیست

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

عزیزم بچم که به دنیا اومد متوجه شدیم یه بیماری داره روزای سختی بود برام حالم بد بود به خدا میگفتم چرا بچه من اما از یه جایی به بعد گفتم خدایا مادر بچه بیمار بودن سخته اما اگه تو اینجوری میخوایی اگه این بیماری میتونه من و بچم رو قوی تر کنه من راضیم به چیزی که برام رقم زدی فقط ازت میخوام کمکم کنی صبور بشم و بتونم به بچم هم کمک کنم بعدش حالم خوب شد دیگه درگیرش نبودم دیگه بابتش غصه نخوردم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

کنار نیومدم هر روز بیشتر از دیروز می‌سوزم با این درد و پیرتر میشم 

کاش بچه منم مثل بقیه بچه های عادی بود 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

اینجور دردا واقعا تحملش سخته من همیشه دعام اینه که خدایا هیچ پدر مادری رو با بچش امتحان نکن ،ولی هیچ وقت نمیگم چرا بچه ی من یا چرا من،برعکس میگم خدارو شکر دیگری این دردو نداره ،بلاخره هر بچه ای برای پدر مادر خودش عزیز، جرات نمیکنم بگم کاش درد منو یکی دیگه داشت 

من تاپیک های قبلت هم بودم مشکل بچه تون چییه ؟؟؟اگه ناراحت نمیشین ،،،،منم پسرم مشکل ژنتیک داره خب منم مادرم مجبورم کنار بیام ،،،خاله ام بچه اولش کور مادر زاد هست کنار اومده ،،،،حتی مادرهایی بودن تو همین سایت بچه شون پی کی یو داره مجبورن صبر داشته باشن بهت حق میدم خیلی سخته ،،،،خدا به دلت آرامش بده