2777
2789

ی مشاور از کجا پیدا کنم بخاطر وسواس فکری و کلا نشخوار فکری 

داره عذابم میده 

حالم داره از خودم بهم میخوره با کوچیک ترین چیز عذاب وجدان میگیرم و فکر می‌کنم کارم اشتباهه 

خستم شده دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی دوست دارم با بقیه صحبت کنم آروم میشم ها ولی باز ک صحبتا تموم میشه شروع میشه

باید حتما مدتیشن کنی تا بتونی ذهنتو مدیریت کنی الان این ذهنته تو رو مدیریت می کنه

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

کمتر تو فضای مجازی برو.....تو واقعیت زندگی کن...دست پدرمادرت بگیر...ازیه ناتوان دلجویی کن....داشته هات بشمار ....شکر گزار باش...ضمنا یه شاخه گل و شیرینی بگیر برو مرکز توانبخشی......به ضعیف تر از خودت کمک کن مطمعنا قلبت آروم میگیره.....

کمتر تو فضای مجازی برو.....تو واقعیت زندگی کن...دست پدرمادرت بگیر...ازیه ناتوان دلجویی کن....داشته ه ...

بابا اصلا تو فضای مجازی نیستم همش مشغول کارم از صبح ساعت ۸ تا شبا ساعت ۸ و ۹ شایدم ۱۰ و ۱۱ حالا تایم مشخصی نیست ولی در کل همش درگیر کار

بابا اصلا تو فضای مجازی نیستم همش مشغول کارم از صبح ساعت ۸ تا شبا ساعت ۸ و ۹ شایدم ۱۰ و ۱۱ حالا تایم ...

ورزش کن....برو بیرون خرید....به مادرت کمک کن....ودر آخر اینکه دنیا گذراست زیاد جدی ش نگیر....بگو بخند وشاد باش