2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلید سقط کردن چند قلو

123 بازدید | 15 پست

سلام 

دیشب خواب دیدم ۶ قلو باردارم خیلی ناراحت بودم میگفتم خدایا من زندگیم آشفته هس شرایط ندارم بعد تلاش میکردم سقط کنم همش نگران بودم که سقط کردم یا نه هرچی فکر میکردم چرا با جلوگیری چطوری باردارم نمیفهمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک خیره ولی من شنیدم بارداری تو عالم خاب معنیش غم هست و سقط و زایمان کردن یعنی غم و اندوه انسان برطرف میشه 

شما صدقه بذار آیت الکرسی بخون 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چند وقته خیلی بد آورم یک ماهه

گلم بعضی بلاها از چشم زخم میشه هر روز صدقه بذار اسپند دود کن سوره فلق و ناس رو هر روز صب هر کدوم رو س مرتبه بخون

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

گلم وقتی هم که بیدار شدم لباسم پر از خونه سیاه شده بود اصلا سابقه نداشتم

خون در عالم خاب باطل کننده اون خاب هست یعنی هیچ اتفاقی نمیفته باطل کرده خونی ک تو خاب دیدی

گلم بعضی بلاها از چشم زخم میشه هر روز صدقه بذار اسپند دود کن سوره فلق و ناس رو هر روز صب هر کدوم رو ...

اره یه خانومی رو تخم مرف وسکه اسم خوند رو اسم یکی از نزدیکان یعنی دایی شوهرم تخم مرغ پوکید

نه وقتی بیدار شدم اینطور بود

یعنی تو بیداری برات اتفاق افتاده بود