2777
2789
عنوان

خواهرم الان زایمان کرده خاله‌م بوده اما من نه به من نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 93 پست
منم کیسه آبم پاره شد شوهرم رفتیم بیمارستان بستری شدم چون مادرشوهرم نزدیکم بود به اون زنگ زد بیاد نصف ...

اره دقیقا یا شب پیششون می‌خوابید چون زنه زاعو شکمش که بی افته مشخصه آخر های ماهش باید یکی پیشش باشه چند روز اخر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من برام عجیبه خاله هات نگفتن تو بیای نه خواهرت

نگفتنو ک ولش، همون ساعت ۲ ک خبر زایمان‌و داد گفتم الان میرسونم خودمو گف ک ن راه نمیدن گفتم چطور شما ۳نفرین راه دادن؟ نهایتا یا تو خواهرشوهرش چن‌دیقه برین بیرون من برم تو گف نمیریم ما!!!!!!، گفتم اوکی، ۱۰بار گفتم ده‌تا پیامم بش دادم ک یادت نره اوردنش بخش بمن خبر بدی حالشو بگی کلی اموجی گریه فرستادم بخدا قلبم تو دهنم بود، بچه‌رو اورده بودن، خواهرم دوساعت اون تو بوده هنوز ک هنوزه جواب پیامامو نداده، من از خواهرشوهر ابجیم فهمیدم ک اوردنش بخش‌و حالش چطوره، مث اینکه ما زیادی خوبیم!

کاربری واگذار شده

نگفتنو ک ولش، همون ساعت ۲ ک خبر زایمان‌و داد گفتم الان میرسونم خودمو گف ک ن راه نمیدن گفتم چطور شما ...

چقدر عجیبن والا چی بگم دیگه از خواهر نزدیکتر

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

پاشو خاله شدی کاچی بپز ببر  

تا خودت نزایی نمیفهمی چه حالیه و چی گذشته بهش و از لحاظ روحی روانی چقدر ضعیف و حساس میشن، اصلا جای این داستانا نیست باور کن

بعدا میفهمی فقط زنگ زده از خاله یه سوال بپرسه فقط باخبر شده

پاشو خاله شدی کاچی بپز ببر تا خودت نزایی نمیفهمی چه حالیه و چی گذشته بهش و از لحاظ روحی روانی چقدر ...

اره دقیقا خواهر منم زنگ زده بود مامانم شکم اولش بوده گفت خیلی عرق کردم گور گرفتم ننیدونم کیست پاره شده یا نه 

نیم ساعت کیسش پاره شده بود این رفته بود حموم در این حد آدم گیج میشه

منم کیسه آبم پاره شد شوهرم رفتیم بیمارستان بستری شدم چون مادرشوهرم نزدیکم بود به اون زنگ زد بیاد نصف ...

عزیزم خواهر من مث شما نبوده یکم درد داشته زنگ زده خواهرشوهرش‌و خاله‌م ک بیاین بریم بیمارستان شاید من زایمان کنم، اونام رفتن پیشش با شوهرش چارتایی رفتن بیمارستان از سرشب اونجا بودن ک ساعت ۲ خواهر من زایمان میکنه و خاله‌مم اونموقع بمن ی پیام داده ک بیداری زنگ زدم چی میگه ۲شب میگه اینم از خواهرزاده‌ت ک دنیا اومد، اولش نگرفتم چی میگه اصن تا ک گف فائزه‌تون زایمان کرد امشب الان بچه‌ش بغلمه مبارکت باشه!!!

کاربری واگذار شده

نمیخوام نگرانت کنم ولی مطمئنی اتفاقی براش نیوفتاده که اینا اصرار دارن که نری ؟

ن فک نکنم، ولی غلط کردن، اونجام رفتم یه دست قهوه‌ایشون میکنم، شوهرم بره سرکار میرم

کاربری واگذار شده

ن فک نکنم، ولی غلط کردن، اونجام رفتم یه دست قهوه‌ایشون میکنم، شوهرم بره سرکار میرم

من حسم اینو میگه آخه تو بری هیچ ضرری نداره واسه اونا حتما از حاله خواهرت مطمئن شو اگه طبیعی زاییده سریع زنگ بزن ببین خدای نکرده چیزیش نیست واقعا تو بخشه