الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان من برام عجیبه خاله هات نگفتن تو بیای نه خواهرت
نگفتنو ک ولش، همون ساعت ۲ ک خبر زایمانو داد گفتم الان میرسونم خودمو گف ک ن راه نمیدن گفتم چطور شما ۳نفرین راه دادن؟ نهایتا یا تو خواهرشوهرش چندیقه برین بیرون من برم تو گف نمیریم ما!!!!!!، گفتم اوکی، ۱۰بار گفتم دهتا پیامم بش دادم ک یادت نره اوردنش بخش بمن خبر بدی حالشو بگی کلی اموجی گریه فرستادم بخدا قلبم تو دهنم بود، بچهرو اورده بودن، خواهرم دوساعت اون تو بوده هنوز ک هنوزه جواب پیامامو نداده، من از خواهرشوهر ابجیم فهمیدم ک اوردنش بخشو حالش چطوره، مث اینکه ما زیادی خوبیم!
نگفتنو ک ولش، همون ساعت ۲ ک خبر زایمانو داد گفتم الان میرسونم خودمو گف ک ن راه نمیدن گفتم چطور شما ...
چقدر عجیبن والا چی بگم دیگه از خواهر نزدیکتر
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
ن فک نکنم، ولی غلط کردن، اونجام رفتم یه دست قهوهایشون میکنم، شوهرم بره سرکار میرم
من حسم اینو میگه آخه تو بری هیچ ضرری نداره واسه اونا حتما از حاله خواهرت مطمئن شو اگه طبیعی زاییده سریع زنگ بزن ببین خدای نکرده چیزیش نیست واقعا تو بخشه
برای زایمان که قرار نیست ده نفرادم اونجا باشن..دوسه نفر که خودشون بچه دارن وباتجربه ترن کافیه...ولی بهتربود قبلاز زایمان میگفت اوردیمش بیمارستان فعلا منتظریم