2777
2789
عنوان

زندگی

109 بازدید | 10 پست

من از لحظه لحظه زندگیم متنفرم ، دلیل خاصی هم براش ندارم نمیدونم چمه ، 

فقط برای اینکه از واقعیت فرار کنم و زمان برام سریع بگذره صب که بیدار میشم میشینم پا گوشی تا شب که می‌خوام بخابم ، اگه دو دقیقه گوشیو ازم بگیرن افسرده میشم ، برای اینکه زندگی یادم بره پا گوشیم ، با این وضعیتم که نمیتونم درس بخونم نمره هام افتضان ، نمیدونم چرا من اینقدر بدشانسم ، تو هر چیزی ، من بدشانسم ، تو هر چیزی که فکر کنی ، شانس با من پدر کشتگی داره ، دنیا با من لجه ، الآنم نگین نوجوونی و طبیعیه ، من یه سری مشکلات دیگه هم دارم که الان اصلا حال ندارم بنویسم اگه بخوام کامل مشکلاتمو بگم تا صب طول می‌کشه و دیگه چِشی برام نمی‌مونه ، الآنم چشام داره می ترکه ، چون از صب پا گوشیم ولی بازم نمیتونم کنارش بزارم ، الان یه چند دقیقه میرم دوباره میام کامنت هارو میخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقطه شروع مشکلت از گوشی و ذهنته 

خود آدم سالم و سلامت و پولدار و... هم بشینه از صبح تا شب پای گوشی روانی میشه چه برسه به تویی که بقول خودت مشکلات داری:)منم هروقت توی سختی میوفتم 

به این فکر میکنم خیلیا تو جهان هستن، نه فقط تو ایران، تو جهان هستی هستن که شرایطشون از من بدتره

درگیر بیماری های بدون درمان،زندانی، قتل، داغ عزیز و..... دارن 

باعث میشه بدونم خدا درد داده، درمانم میده:)

از این ۷ میلیارد ادمِ روی زمین، هیچکس نیست بدون مشکل باشه ، حتی خود رونالدویی که میلیاردرِ

پس فکر نکن تنها مشکل دار توی این جهان خودتی 

بعدا برمی‌گردی حسرت عمرتو میخوری😅حسرت چشمات 

چرا انقد داری به خودت آسیب میزنی؟

تا وقتی از جهان و زندگی شاکی باشی تغییری اتفاق میوفته:)

نمره تو بد میشه بخاطر درس نخوندن، تقصیر کیه بنظرت؟

پس بخون درستو خوشگل خانوم،در مقابل مشکلات زندگی هم قُد باش و سرتو بالابگیر، تموم میشه یه روز

هیچ چیزی ماندنی نیست:) مهم واکنشی که تو به این زندگی داری:)

نه اتفاقا نه پریود نه پی ام آی نه دوره بعد پریودی ، کلا همیشه اینجوریم

خیلی ذهنت شلوغه حتی ازخوندنشم بهم فشاراومدیکم ذهنتورهاکن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خیلی ذهنت شلوغه حتی ازخوندنشم بهم فشاراومدیکم ذهنتورهاکن

من ای دی اچ دی هستم ، یعنی بیش فعال ، بخاطر اونه که اینجوریم به نظرت؟؟ تازه این یه هزارم از چیزایه که تو ذهنمه ، فقط هم خودم میتونم درک کنم چحوریه چون با توضیح دادن نمیشه کسی درک کنه ، اما با اینکه ای دی اچ دیم تو اکثر جاها مخصوصا جا های شلوغ از جمله مدرسه خیلی ساکت و خجالتیم ، اما در عین خجالتی و ساکت بودن اکثر وقتا نمیزارم کسی حقمو بخوره ، میدونی من کلا یه شخصیت ثابت ندارم ، گاهی خجالتی گاهی پرو ، خلاصه خودمم خودمو نمی‌شناسم اگه یکی گفت بگو شخصیتت چه حوریه دقیق نمیتونم بگم چون رفتارام همش درحال تغییره ، یه دونه دوستم ندارم ، 

من ای دی اچ دی هستم ، یعنی بیش فعال ، بخاطر اونه که اینجوریم به نظرت؟؟ تازه این یه هزارم از چیزایه ک ...

به دکترت گفتی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

دکتر چی دکتر نمی‌رم که ، حتی خونوادمم از وضع ذهن من خبر ندارن چه دکتری ، البته مامانم می‌دونه ای دی ...

دکترنمیری پس چطورفهمیدیای دی اچ دی هستی؟برودارومیدن براکنترلش

دکترنمیری پس چطورفهمیدیای دی اچ دی هستی؟برودارومیدن براکنترلش

مامانم بهم گفت ، خودشم ای دی اچ دیه اما من بدتر هستم فک کنم ، یعنی کل اینا شلوغیای ذهن مال ای دی اچ دی؟؟ ای دی اچ دی همون بیش فعالیه ، پس چرا من تقریبا ساکت و آرومم ، ولی در عوض ذهنم خیلی شلوغه ، یعنی همش باید یه آهمگی تو ذهنم پلی بشه ، مغزم یه لحظه ساکت نیست حتی الآنم توش آهنگه ، نه فقط آهنگ کلا یه صدایی که قبلاً شنیدم ، کلا شلوغه ، دیدی مثلا یه عروسی میری چقد سرو صدا هست و شلوغه؟؟ تک تک لحظه های زندگیم همینه تو سرم ، اصلا نمیتونم برا یه ثانیه به چیزی فک نکنم ، اگه یه آهنگی بشنوم حتی برای یه ثانیه ، مغزم اونو هی پخش می‌کنه از ذهنم نمیره بیرون مگه اینکه برم یه آهنگ دیگه گوش بدم تا اونیکی بره ، ممکنه هم یه آهنگی که خیلی وقت پیش فقط یکم ازشون شنیدم یهو یادم بیاد دیگه از ذهنم بیرون نره

مامانم بهم گفت ، خودشم ای دی اچ دیه اما من بدتر هستم فک کنم ، یعنی کل اینا شلوغیای ذهن مال ای دی اچ ...

شلوغی ذهنتونمیدونم ولی میدونم این بیماری ارثیه حتمادنبال درمان باشین