2777
2789

دختر من 3ماهشه تواین 3ماهم 4سانت ونیم به دورسرش اضاف شده

چیکار کنم؟

این که میگن توسه ماهه اول باید 6سانت اضاف کنه یه عدد روتینی هست یانه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اول یه چیزی بت بگم...

اول مطمئن شو ک دور سر بچه رو درست اندازه گرفتن.شده پهلو پزشک ببر بچه اتو تا مطمین شی.

بعد قانونش اینه ک توی سه ماه اول، ماهی ۲سانت.‌۳ ماه دوم ماهی ۱ سانت و ۶ ماه بعدش نیم‌سانت رشد کنه...

ولی بستگی ب ژنتیک شما و همسرت داره. سر بزرگ دارین یا کوچیک؟

بعد یه چیز مهم اینکه بعضی وقتا سرعت رشد کند میشه ولی ماه بعدش جبران میشه. ب قول معروف کاهش رشد  مقطعیه...

خودتو نگران نکن واسه دختر من اغلب نیم سانت یا بیشتر، کم بود... الانم صحیح سالم پهلوم خابیده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ببین اول یه چیزی بت بگم... اول مطمئن شو ک دور سر بچه رو درست اندازه گرفتن.شده پهلو پزشک ببر بچه اتو ...

ممنون عزیزم دختراولم که سرش بزرگ بود یعنی خوب رشد وهمه چیزش

اینم همه چیش،خوبه منتها نگران دورسرشم
ما ما گفت مشکلی نداره حتمانباید 2سانت اضافه شه همین که رشد کرده یعنی خوبه 

ولی من باز میترسم 

ماهه اول 2سانت ماهه دوم 1ونیم 

این ماهم يک سانت

لازمه ببرم دکتر؟

با این استرسی ک داری، ببری دکتر خیال خودت راحت تر میشه. وگرنه  مشکلی نداره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))