2777
2789

آجیم کلاس اوله امروز معلمشون گفته بود بچه ها اسباب بازی بیارن بازی کنن میگفت یکی از بچه های کلاس هم عروسک نیاورده بوده کسی توی بازی راهش نمی‌داده 💔 بهش میگفتن با ما بازی نکن 

یاد خودم افتادم من بچه که بودم خیلی سال پیش وضع مالیمون خوب نبود یادمه عروسک دخترونه نداشتم همون چند تا هم خیلی قدیمی و کهنه بود یادمه فقط یه خرس کوچولو داشتم که هنوزم دارم به منم میگفتن نیا توی بازی ما برو اون زمان هم بود که از این عروسک باربی ها مد شده بود همه بچه ها دستشون بود کابوسم این بود که معلم مون بگه عروسک بیارید مجبور بودم بشینم یه گوشه بازی بقیه رو نگاه کنم

با اینکه این همه سال گذشته ولی وقتی خواهرم اینو گفت همه اون لحظه اومد جلوم اشکم داشت می‌ریخت خیلی دلم به حال اون دختره سوخت انگار خودم بودم که دوباره اون حسو تجربه میکنم 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

الهیی عزیزمم❤ اشکال نداره همه ی ما یه دورانی داریم تو زندگیمون که با یاد اوریش ناراحت میشیم ولی خب گذشت و ازش یه چیزایی یاد گرفتیم 

ولی من که کلاس اول بودم بهمون نمی گفتن عروسک یا اینا بیار بجاش از این بازی های دست جمعی زیاد می کردیم

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

الهیی عزیزمم❤ اشکال نداره همه ی ما یه دورانی داریم تو زندگیمون که با یاد اوریش ناراحت میشیم ولی خب گ ...

بیشتر دلم به حال اون دختره سوخت چون دقیق میدونستم چه حسی رو تجربه می‌کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من بیش فعالی داره بچمون تحقیر میکنن تو مدرسه😔

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بیشتر دلم به حال اون دختره سوخت چون دقیق میدونستم چه حسی رو تجربه می‌کنه

اره میگن کسی که یه دردی رو در زندگیش تجربه کرده دوست نداره دیگران هم این درد رو تجربه کنن ❤🫂

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

دختر من بیش فعالی داره بچمون تحقیر میکنن تو مدرسه😔

الهی اگه میتونی مدرسشو عوض کن 

متاسفانه واقعا دوران بچگی تاثیر زیادی داره روی شکل گیری شخصیت 

[QUOTE=381820480]الهی اگه میتونی مدرسشو عوض کن  متاسفانه واقعا دوران بچگی تاثیر زیادی داره روی شکل گیری شخصیت&n ...[/QUOTE

نه رفتم مدرسه یه بحثی کردن 

مدرسشو عوض نمیکنم چون بزار عادت کنه هم خودش و هم همکلاسیاش 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
[QUOTE=381820480]الهی اگه میتونی مدرسشو عوض کن متاسفانه واقعا دوران بچگی تاثیر زیادی داره روی شکل گ ...

ولی اگه دیدی اذیت میشه عوض کن بنظرم چون آدم عادت می‌کنه به تحمل رفتارشون ولی اعتماد به بنفسش نابود میشه 

ولی اگه دیدی اذیت میشه عوض کن بنظرم چون آدم عادت می‌کنه به تحمل رفتارشون ولی اعتماد به بنفسش نابود م ...

آره من چقدر حرص خوردم و اشک ریختم