2821
2789

بی چاکو دهنه و آبرو بردن براش عین آب خوردنه. همسایمونه

امروز سرموضوعی باهاش سرد برخورد کردم سریع هم یادم افتاد ک چه آبرو بریه اینجور اصلاحش کردم (یه همسایه داریم اسمش کبرا هست بیش از حد مومن و موجه هست یه همسایه هم داریم اسمش نیلوفر  بیش از حد با سیاسته.) منم ب زن داییم این دروغو گفتم زن دایی دلیل سرد رفتار کردنم این بود ک وقتی مامور برق مارو جریمه کرد و برق مارو قطع کرد انتظار داشتم عین کبرا بهش بگی هانیه اینجا کسیو نداره بچش کوچیکه تا برقمو قطع نکنن .و اینکه تو که ازم دفاع نکردی کلی هم خوشحال شدی پس برا چی پیش نیلوفر امروز بهم فحش دادی و تحقیرم کردی؟

(تمام این حرفارو الکی گفتم و از خودم در آوردم) یهو زن داییم گفت دستم درد نکته امروز باهام سرد بودی منم ب نیلوفر گفتم این جند ه هرجایی بی خانواده با من سرد بود ، خواستم کونتو پاره کنم دیدم اصلا کو ن نداری ک پارش کنم کلی هم از بی خانوادگیت ب نیلوفر گفتم ولی فردا میرم دهن نیلوفرو کبرا رو گووووه میگیرم تا دیگه چغولی متو نکنن..الان عین سگ میترسم نیلوفر و کبرا بفهمن دروغ گذاشتم گردنشون شرفم میره😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگو سو تفاهم بوده

ببخشید ولی اونجا ک گفت اصلا ک و ن نداری خیلی خندم گرفت😂

عجب بی چاک و دهنه ها

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز