2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هی میگه ..+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مگه مراقبتهاي بهداشت نمي بريش؟؟اونجا چك ميكنن اگه كم باشه بهت ميگن.بعدم بگو خدارو شكر وزنش نرمال ...

چرا میبرم

هر دفعه هم میگم نه مامان جان گفتن وزنش خوبه

باز دوبارعدفعه بعد که میبینن میگه شیر کمه؟!

چرا شکسته شده بچه؟

نمیدونم آخه بچه دو ماهه خیلی توپول تره ؟

چرا میبرم هر دفعه هم میگم نه مامان جان گفتن وزنش خوبه باز دوبارعدفعه بعد که میبینن میگه شیر کمه؟! ...

نه بابا.اينا توفع دارن بچه چاق وچله باشه درحاليكه بچه بايد وزن نرمال داشته باشه.اهميت نده بذار حرف بزنن.تو وقتي مراقبتهاشو ميبري نگراني نداره كه!!!

یه روز خوب میاد

مادر شوهر منم ب بچه جاریم همیشه میگه ، این چرا روز ب روز کوچولو تر میشه،چرا چیزی نمیدی بخوره، در صور ...

مثل بچه من صورتش کوچیکه همه فک میکنن خیلی ریزه مادرشوهرمم همش میگه لاغر در صورتی که ۶ کیلو هست میگفت این ۴ کیلو بیشتر نیس 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
چرا میبرم هر دفعه هم میگم نه مامان جان گفتن وزنش خوبه باز دوبارعدفعه بعد که میبینن میگه شیر کمه؟! ...

همه مادرشوهرها همینطورن غصه نخور 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
زیاد توجه نکن زر میزنند منم دیشب بددعوایی کردم با شوهرم بر گشته میگه بچه نذار رو تشک بزارش زمین خی ...

وا چه جور دلش اومده بچه خیلی لطیفه 😍😍😍😍

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.