2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با فیل.تر اینا بوده 

مثلا چشماتو درشت کرده یا دماغتو خیلی کوچیک کرده و در واقعیت اینجوری نیستی ناراحت نشو فقط نظرشو گفته 

ولی اگه با دوربین عادی گرفته شده و هیچ فیل.تری نداری 

حسوده و چشم نداره خوشگلیتاتو ببینه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اگه با فیل.تر اینا بوده مثلا چشماتو درشت کرده یا دماغتو خیلی کوچیک کرده و در واقعیت اینجوری نیستی نا ...

فقط آرایش

ولی بعدش منم گفتم حس میکنم تو با آرایش زیاد تغییر نمیکنی

گفت اتفاقا زیاد تغییر میکنم

ببخشید اینو میگم من نه شمارو دیدم نه عکساتونو نه قصد قضاوت دارم و هیچی🥲

ولی یکی از اشناهامون آرایش های خیلی سنگین انجام می‌داد با کلی ادیت و فیل.تر و زمین تا آسمون با خود اصلیش فرق داشت و البته بگم خودش بدون آرایش و اینا خیلی دخترونه تر و بهتر بود

حالا ایشون شاید میخواسته بهت بگه بدون آرایش زیباتری

فقط آرایشولی بعدش منم گفتم حس میکنم تو با آرایش زیاد تغییر نمیکنیگفت اتفاقا زیاد تغییر میکنم

خب پس حسوده 

اینبار بگو میمون هرچی زشت تر ادا و اطوارش بیشتر 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ببخشید اینو میگم من نه شمارو دیدم نه عکساتونو نه قصد قضاوت دارم و هیچی🥲ولی یکی از اشناهامون آرایش ه ...

نمیدونم ولی بعدش منم گفتم حس میکنم تو با آرایش تغییر زیادی نمیکنی

گفت ن اتفاقا زیاد تغییر میکنم