2777
2789
عنوان

پسرم بالا میاره چی بدم خوب بشه کمک کنید بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 43 پست
وای نگو تروخدا. نمیدونم الان خابیده. پاهاشو جم کرده تو شکمش😢

احتماله دیگه

بهتر بود میبردینش بیمارستان 

میتونید الان که خوابه نمیفهمه ببریدش 

نمیگفت کجای دلش درده؟

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم استرس نگیر خب احتمالا همون غذا بهش نساخته ولی هرموقع شرایطش رو داشتید سریع ببریدش

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

احتماله دیگهبهتر بود میبردینش بیمارستان میتونید الان که خوابه نمیفهمه ببریدش نمیگفت کجای دلش درده؟

اخه همسرم نیست. شبکاره. همون زیر نافشو نشون میداد.  مگ اپاندیس ادم بالا میاره

اخه همسرم نیست. شبکاره. همون زیر نافشو نشون میداد. مگ اپاندیس ادم بالا میاره

زیر ناف چپ یا راست؟

بیدارش کن اون قسمت رو فشار بده اگه بعد برداشتن دستت بیشتر درد گرفت و دردش بیشتر شد میتونه این احتمال هم باشه

اره حالت تهوع داره و دلدرد خیلی شدید

ولی اگه شکمش درست کار میکرده قبل این جریان و کلا یبوست نداشته احتمال زیاد همون مسمومیت باشه

نمیتونی با اسنپ بری؟

یا زنگ بزن اورژانس بپرس ازشون مشکلاتشو بگو بهت راه حل میدن

زیر ناف چپ یا راست؟بیدارش کن اون قسمت رو فشار بده اگه بعد برداشتن دستت بیشتر درد گرفت و دردش بیشتر ش ...

ن مطمئنم مسموم شده. چون شیرم خورده بود شاید اون مریضش کرده.  ن والا ی بچه کوچیکم دارم. نمیش برم.  زنگ بزنم ببینم چی میگن

ن مطمئنم مسموم شده. چون شیرم خورده بود شاید اون مریضش کرده. ن والا ی بچه کوچیکم دارم. نمیش برم. زن ...

همونه پس مسموم شده 

اره نگران نباش زنگ بزن اونا بلدن راهنماییت میکنن

نهایت صبح یه سر ببر دکتر

اندانسترون داریم. میشه بدم؟

آره گل

هر ده کیلو یک سیسی

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...