2777
2789
عنوان

خانواده همسر پر توقع و پر خواسته

129 بازدید | 6 پست

خانوما حد و حدود احترام به والدین رو مدونید؟ کسی می‌دونه اینکه در دین اسلام خدا گفته احترام پدر و مادر رو حفظ کنید یعنی چی؟ 

مثلا پدر و مادری که می‌گه ما بزرگت کردیم و وظیفه اته که فلان کار رو حتما انجام بدی و اون کار یه کاری باشه که هرروز بخواند انجامش بدی بدون هیچ تشکری و اتلاف وقت و هزینه و بهم ریختن برنامه های فرزند ازدواج کرده و بچه هم داشته بشه... همسر اون آقا بگه بسه دیگه و خسته باشه از شرایط موجود آیا اون مرد طبق گفته والدینش که می‌گند وظیفه اته طبق دین و انسانیت که هر روز در خدمت ما باش و این احترام به والدین هست وگرنه عاقت میکنیم داداشت رو ببین فلان مشکل رو داره احتمالا به خاطر عاق پدرته🤦🏻‍♀️ ( و اتفاقا اون برادر رو  که میگن مثلا عاق کردیم خیلی هم احترام به خودش و زنش بگذارند ) باید اطاعت کنه که بشه احترام به والدین و دوستدار خدا 

یا به فکر زن و بچه اش باشه و دیگه این سو استفاده رو تموم کنه و طبق خواسته زنش هیچ وقت اون کار رو برای پدر و مادرش دیگه انجام نده  و خدمت به زن و فرزندش کنه و بشه دوست دار و مجاهد خدا؟؟!

نکته: پدر اون آقا با صرف یک هزینه اندک می‌تونه خودش اون کار رو انجام بده و بسیار آدم متمولی هست

کلا دین اسلام کسی می‌دونه حد احترام به والدین رو کجا می‌دونه سواستفاده بشه از بچه احترام هست؟

ریدم تو دهن اون پدر و مادر 

که خودمم بیمار روانی کردن لنگه خودشون عیده ای شدم از بس من غروس رو ازار دادن

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ توضیح ندادی من که نفهمیدم چی گفتی

😁😁 دوباره بخون بی زحمت 

کلا حرفم اینه آیا سو استفاده علنی از فرزند اسمش احترام به والدین هست و باید اجازه داد به پدر و مادر که اون سواستفاده بشه 

مثلا میگند ما تو رو بزرگ کردیم وظیفه اته هر روز ما رو ببری تفریح خونه باغ؟

ریدم تو دهن اون پدر و مادر که خودمم بیمار روانی کردن لنگه خودشون عیده ای شدم از بس من غروس رو ازار د ...

خوب چرا همه میگند هیچ پدر و مادر بدی وجود نداره و همیشه تحمل کنید؟ خوب این تحمل تا کی تا کجا چرا عذاب وجدان میدن اگه حرف حقی بزنی

خوب چرا همه میگند هیچ پدر و مادر بدی وجود نداره و همیشه تحمل کنید؟ خوب این تحمل تا کی تا کجا چرا عذا ...

روانی هستن 

لابد بیمار روانی از نظر خدا هم جرمی بگنه مجازاتش کمتره!!

مادرشوهر من چهارتا عروس طلاق داده عین هیالشم نیست، حاضره پسراش افسرده بشن ولی پولشون رو ازدست ندن

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
روانی هستن لابد بیمار روانی از نظر خدا هم جرمی بگنه مجازاتش کمتره!!مادرشوهر من چهارتا عروس طلاق داده ...

واقعا نمیدونم چرا بعضی ها یادشون می‌ره بچشون که ازدواج می‌کنه مهم اینه خوشبخت باشه حالا اگه ما نپسندیدم مهم نیست مهم اونه که حالش خوبه اینقدر دخالت میکنند تا زندگی رو میپاشونند

و چرا از طرف خدا میگن اون نیتش خیر بوده مادرشه یه مادر هیچ وقت بده بچشو نمی‌خواد شما باید احترام بذارید و تحمل کنید☹️ خدا که گفته بین زن و شوهر جنگ و فتنه نندازید و گناهش خیلی زیاده