2777
2789

هی روز گارررررر یعنی یه روز میشه یه خونه ای داشته باشم اونا بغل گوشم نباشن 😭😭😭😭 راحت ورود خروج کنم به خونه

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزدلم من تو ی ساختمونم اما از ا‌ول‌ مثلا همسایه رفتار کردم در عین مهربونی ک مدام سرک نکشن‌تو ...

انتظار بی جا دارن ازم همش میگن نمیاد سر بزنه بهمون نمیفهمن منم خونه و زندگی خودمو دارم فکر میکنن رفتن بیرون برگشتنی باید براشون غذا درست کنم چایی بزارم😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

هستن من زندگیمو میکنم کاری به کارشون نداریم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

والا ما انگار دوخواهر از یه مادریم

مادرشوهرتون پیشتون نیست ؟

انتظار بی جا دارن ازم همش میگن نمیاد سر بزنه بهمون نمیفهمن منم خونه و زندگی خودمو دارم فکر میکنن رفت ...

مشکل از شوهرته 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

انتظار بی جا دارن ازم همش میگن نمیاد سر بزنه بهمون نمیفهمن منم خونه و زندگی خودمو دارم فکر میکنن رفت ...

عریزم اینقد رو نده خوب از اول میخو محکم نکوبیدی باید تغییر رویه بدی اونم کم کم نه یهو و اصلا حرص نخور شاد باش زیاد نزار سرک بکشن تو زندگیت یکی دوبار برخورد به جا داشته باشی کار دستشون میاد