2777
2789
عنوان

بزگرداندن پارتنر

44 بازدید | 3 پست

عزیزان من وپارتنرم ۶ ماهه گه باهمیم این ماه میشه ۷ ماه کارش تجهیزات ساختمونه و یه مدت کار هست یه مدت نیست و قرار شد کار ثابت جور کنه بعد بیاد خواستگاری بنده خدا به هردری زده شغل ثابت جور نشده یه مدته افسرده وعصبی وبی حوصله ست یه روز پیام داد بذار یه مدت توو حال خودم باشم تا ریکاوری شمو اوکی شم حال وحوصله ی هیچکسو ندارمو ...ما تا حالا ۱ ساعتم از هم بی خبر نبودیم  توو این مدت هرازگاهی پیامو زنگ زدم دیدم ج نمیده ازنگرانی ودلتنگی باهاش بحث کردم بخدا فقط ازعشقم بهش ازشدت دلتنگی وبیتابیش خواستم ببینم چقدر براش مهمم و عاشق منه وباارزشم حتی حرف جدایی وخداحافظی رو زدم گفتم اگر حالتو اوکی نکنی وپیام ندی ونیای دیدنم  میرمو ...چند تا حرف ناروام زدم 🙈گفت اونقدر این مدت هی خداحافظ گفتی برام عادی شده وازم خداحافظی کرد!!! گفت تاابد میخوام تنها باشم ودیگه حال وحوصله ی خودمم ندارم خداحافظ پیام نده!!!😔 الان ۱ هفته ست رفته توو غار تنهاییش هم بخاطر ناراحتی وعصبانیتش ازمن و هم بیکاریش منم طبق خواستش ۱ هفته س بهش پیام ندادم واقعا خیلی سختمه لطفا بگید چه کنم واقعا دلتنگشم ازهرلحاظ عالیه وخیلی بهم میایم  نکنه خدانکرده واقعا رفته باشه ودیگه غار تنهایی رفتن نباشه بیقرارشم🥺😭لطفا زاهنماییم کنید چطور برش گردونم آیا میشه راهی هست؟؟ ببخشید طولانی شد دوستان خوبم🙏🏽🤍

عزیزان کسی هست راهنمایی کنه مرد شما همسرتون عشقتون پارتنرتون نامزدتون دوست پسرتون ...شده طولانی بره غار تنهاییش وازناراحتی وعصبانیت درجواب خداحافظی هاتون بگه خداحافظ آیا برگشته یانه ؟چه کار کنم برگرده؟😭💔

واقعا ۱ هفته خیلیه میگم نکنه خدانکرده برنگرده آخه این غار تنهایی چیه🥺 چرا یهو دراوج صمیمیت وعاشفی وخوشیمون یهو افسرده شده من میگم بهش بیکاری باهم دنبال کارمیگردیم توکل بخدا درست میشه اونقدر بهش انرژی مثبت میدادم که نگین ولی بیش از ۱ ماهه اینجوری شده ولی ۱ هفته ست بعد خداحافظیش نه پیام داده نه...منم ندادم پیام موندم چه کنم ⁉️⁉️⁉️😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.