عزیزان من وپارتنرم ۶ ماهه گه باهمیم این ماه میشه ۷ ماه کارش تجهیزات ساختمونه و یه مدت کار هست یه مدت نیست و قرار شد کار ثابت جور کنه بعد بیاد خواستگاری بنده خدا به هردری زده شغل ثابت جور نشده یه مدته افسرده وعصبی وبی حوصله ست یه روز پیام داد بذار یه مدت توو حال خودم باشم تا ریکاوری شمو اوکی شم حال وحوصله ی هیچکسو ندارمو ...ما تا حالا ۱ ساعتم از هم بی خبر نبودیم توو این مدت هرازگاهی پیامو زنگ زدم دیدم ج نمیده ازنگرانی ودلتنگی باهاش بحث کردم بخدا فقط ازعشقم بهش ازشدت دلتنگی وبیتابیش خواستم ببینم چقدر براش مهمم و عاشق منه وباارزشم حتی حرف جدایی وخداحافظی رو زدم گفتم اگر حالتو اوکی نکنی وپیام ندی ونیای دیدنم میرمو ...چند تا حرف ناروام زدم 🙈گفت اونقدر این مدت هی خداحافظ گفتی برام عادی شده وازم خداحافظی کرد!!! گفت تاابد میخوام تنها باشم ودیگه حال وحوصله ی خودمم ندارم خداحافظ پیام نده!!!😔 الان ۱ هفته ست رفته توو غار تنهاییش هم بخاطر ناراحتی وعصبانیتش ازمن و هم بیکاریش منم طبق خواستش ۱ هفته س بهش پیام ندادم واقعا خیلی سختمه لطفا بگید چه کنم واقعا دلتنگشم ازهرلحاظ عالیه وخیلی بهم میایم نکنه خدانکرده واقعا رفته باشه ودیگه غار تنهایی رفتن نباشه بیقرارشم🥺😭لطفا زاهنماییم کنید چطور برش گردونم آیا میشه راهی هست؟؟ ببخشید طولانی شد دوستان خوبم🙏🏽🤍