2777
2789
عنوان

برای تشکر از معلم دخترم چی بخرم

136 بازدید | 22 پست

فردا روز اخره میخواستم با دخترم بریم خداحافظی از معلم شون میخواستم برای تشکر چیزی ببرم که دست خالی نباشم چی ببرم؟؟

سبد گل خوبه با کارت تقدیر و تشکر

حالا اینم مد کنید،تا ببینیم بعد چیا مد میشه،

گل میخاد چیکار دوروز دیگه میندازش دور

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روز معلم‌چیزی نگرفتین ؟،خدا نکنه اینم مد بشه 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

حالا اینم مد کنید،تا ببینیم بعد چیا مد میشه،گل میخاد چیکار دوروز دیگه میندازش دور

👏👏👏👏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خوبه،ولی کاش یه چی بدی به دردشم بخوره،،کیف پولی،کیف پاسپورتی ،یه شال خوشگل و یه جعبه شکلاتی چیزی.. دستتم دردنکنه

منم هرسال میخرم،موندم امسال چی بدم.. 

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️

چایی شیرینا مد میکنن نترس جانم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب چی بگیرم؟

والا نمیدونم.هرچی خودت  صلاح میدونی

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

چرا گرفتم

اخه دخترم معلم شو خیلی دوست داره و ۱۰ روز اخر هم نرفت مدرسه معلم اش هم روز دختر براشون یه یادگاری خریدی

منم فردا میخوام برم خداحافظی گفتم دست خالی نرم و یه تشکر کنم