2777
2789

کی اندام این شکلی دوس داره⌛️😁

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

من چکار کنم چاق شممممممم

عزیزمم من خودم بدنم پره ولی شما باید کالری‌های مصرفیتو بالا ببری با تمرینات حجم دهیو مصرف پروتئین گینر

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۶ سالمه ۸۲ کیلو هستم البته استخوان بندی درشت دارم ظاهرم زیاد وحشتناک نیست ولی خب باید کم کنم. الان یه هفته میشه قند و شکر و کلا چیزای شیرین رو حذف کردم دو کیلو لاغر شدم. همینو ادامه بدم؟ ضرری که نداره!؟

۳۶ سالمه ۸۲ کیلو هستم البته استخوان بندی درشت دارم ظاهرم زیاد وحشتناک نیست ولی خب باید کم کنم. الان ...

نه عزیزمم ضرر که نداره فقد حتمن ورزش هوازی و کنارش داشته باش قشنگم تا پوستت و عضلاتت آسیب نبینن

۵کیلو لاغر شدم ولی فقط ۲سانت باسن ام اب شده و صورت نمیدونم بقیه اش از کجا رفته 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

همه چی😅🤣🫂🩷 بیشتر شنا و بدنسازی و EMSفعلا دانشجو ارشدم نمیرسم زیاد برم باشگاه

افرررین خاهرر عالیه 😎🦋🍒من پیلاتس و فیتنس کار میکنم قچنگم 

شکمم خط ۱۱ افتاده خوشحال ترینم😁تاپیک قبلم عکسش هس

۵کیلو لاغر شدم ولی فقط ۲سانت باسن ام اب شده و صورت نمیدونم بقیه اش از کجا رفته

میدونستی بهترین روش کاهش وزن همینه؟ بهت تبریک میگم😁

بهترین روش کاهش وزن اینه که وزن خیلی کم نشه ولی سایز کج بشه الان حتمن شما یکی دو سایز کم کردی

افرررین خاهرر عالیه 😎🦋🍒من پیلاتس و فیتنس کار میکنم قچنگم شکمم خط ۱۱ افتاده خوشحال ترینم😁تاپیک قب ...

اوووووو پس خیلی زیبایی🥰🩷

افرین بهت

چشم حتما میبینم

https://s6.uupload.ir/files/img_20250829_204302_086_llil.jpg

سلام عزیزم. من توی خونه ورزش می‌کنم با دمبل و سایر تمرینات برای تقویت عضله. ولی می‌خوام عضلاتم بیشتر ...

گلم برای فرم دهی و سفت شدن عضلات پروتئین وی و پیشنهاد میکنم راستی ی تاپیک دارم خیلی مفیده بخون حتمن 🍒🦋😍