2777
2789

خانما چند روزه سرگیجه دارم یکم کمتر شده اما کامل رفع بشه نه امروز رفتم پیش فوق تخصص گوش حلق بینی میگه مایع میانی گوشت جابجا شده و چنتا حرکت گف که هرروز انجام بدم می‌خوام ببینم کسی اینجور بوده خوب شده علائمش چی بوده ؟؟؟من از بس استرسیم یسر فکرای بد میکنم و حالم بد تر میشه😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در بدتریننن حالتت یه عمل سرپایی میشی که اونم تازه مایع های اضافه گوشتو خالی میکنن با دستگاه اصلا هیچی نداره خیلیم خوبه تازه دارم میگم در بدترین حالت وقتی به تو حرکات گفته یعنی اصلا نیاز نداری

اخ اخ من چندسالپیش کرفتارش شذم خدا نصیب دشمنم هم نکنه باامبولانس بردنم بیمارستان دردی بود عجیب

میشه بگی چجوری بودی آخه من حالم خیلی بده و میگم نکنه چیز بدی تو سرمه

در بدتریننن حالتت یه عمل سرپایی میشی که اونم تازه مایع های اضافه گوشتو خالی میکنن با دستگاه اصلا هیچ ...

اره بمن گف حتی به داروهم نیاز نداری اگه شدید شد بیا پیشم

یه قرصی بهم داده بود دکتر اسمش یادم نیس خوب بود اما حافظه م صعیف کرده بود 

نکران نباش اما من خوبه خوب شدم بعد مدتی 

فقط خیلی اضطراب بگیرم سرگیجه میگیرم

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

یه قرصی بهم داده بود دکتر اسمش یادم نیس خوب بود اما حافظه م صعیف کرده بود نکران نباش اما من خوبه خوب ...

این قرصه حافظتو ضعیف کرده بود؟؟؟اسمش بتاهیستین نبود آخه یه دکتر دیگه بهم داد چن‌روزه حافظم ضعیف شده میگم خدایا دارم آلزایمر میگیرم چم‌شده

حالش چجوری بود ؟؟؟چن‌روز اینجور بود

دوست من‌ وقتی مسافرت بودن اینجوری شده بود و فکر کرده بود بخاطر خستگی و اب و هوایه و گوشش چرک‌کردع

مال دوستم یکی دوماه میگذشت هموز نفهمیده بود دیگ رفت دکترر دکتر گف باید خالی کنیم چیزیم نیس ولی گف چندتا حرکت انجام بده شاید اوکی تر شی دوستم انجام داد خوب شد دردش ولی بازم رف خالی کرد گوششو گفت هیچی نبوده اصلا 

میشه بگی چجوری بودی آخه من حالم خیلی بده و میگم نکنه چیز بدی تو سرمه

من نیمه شب خاب بودم با چشم بسته حس کرذم همه چی داره میچرخه جشمام باز کردم سقف انگار تکون میخورد فکر کردم زلزله اومده داد زدم مامانم صدا زدم همین حین از شدت سرگیجه بالا اوردم زنگ زدن اورژانس اومدمن حتی نمیتونستم رو‌برانکارد دراز بکشم چون اون مایع تکون میخورد سرم گیج میرفت به حالت سجده نماز فقط اروم میشد چشمامم نمیشد باز کنم موقع سرم و‌مورفینی هم که زدن دراز میکشیدم جیغ میزذم و بالا میاوردم فقط تو حالت سجده مایع حرکت نمیکرد 

اصلا نترس عزیزم تو سزت چیزی نیس خوب میشی

این قرصه حافظتو ضعیف کرده بود؟؟؟اسمش بتاهیستین نبود آخه یه دکتر دیگه بهم داد چن‌روزه حافظم ضعیف شده ...

اره اره اسمش همین بود 

لعنتی مال من پاک شده بود حافظه م ها بدتر اینکه بقیه اذیتم میکرذن بابت این ضعف حافظه مسخره م‌میکردن چون من حافظه م عالی بود قبلش