2777
2789

من با یه آقا پسری در ارتباط هستم که اون آقا پسر یکم به من ابراز احساسات غیر مستقیم کردن که تو تاپیک قبل هست 

یه کلیپ تو اینستاگرام فرستاد که باید یکسری از جملات رو براش پر می کردی

جملات این بود:

کاش ...... بودی 

کاش........نبودی

........ هستی 

اونم برای من پر کرد فرستاد 

که این بود جملاتش:

کاش یخورده برام بی اهمیت بودی
کاش آنقدر از هم دور نبودیم و بیشتر همو می‌دیدیم
خیلی خوبه که رفیقمی چون تو رو دارم ❤️🌹

امروز با هم قرار داشتیم که به دعوت من بود و شیرینی یه موضوعی رو میخواستم بهش بدم و با هم رفتیم کافی شاپ

تو کافی شاپ حدود دو ساعتی بودیمو موقع رسوندنم بهش گفتم که یه سوال دارم ازت گفت بپرس

(اولش یکم مردد بودم که بپرسم با نه)

گفتم یادته یه کلیپ فرستادی و باید نظر می‌دادیم بهم گفت آره چطور ؟

گفتم از من خوشت میاد 

یکم سکوت کرد گفت چه قدر یهویی پرسیدی شوکه شدم

گفتم دیگه من ترجیح میدم سوالی تو ذهنم نباشه و اگه ابهامی هست برطرف کنم 

اون شبی که فرستادی یکم منو به فکر انداخت 

گفت که هنوز خیلی مطمئن نیستم ولی تو برام یه دوست معمولی نیستی و خیلی برام ارزشمندی و بیشتر از به دوست معمولی هستی یعنی دوست خیلی صمیمی من هستی و ....

آخرش گفت که دیگه از این پته پته کردنام خودت بفهم، آره ازت خوشم میاد و برام خیلی مهمی 

حالا دوستان به نظرتون من بهش بگم که بیا بیشتر همو ببینیم و همو بیشتر بشناسیم تا ببینیم چند چندیم

یا کلا هیچی نگم و بزارم خودش بگه و بیاد جلو؟
اگه میشه راهنماییم کنین که چه رفتاری باید داشته باشم از این به بعد❤️❤️❤️

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قدم اولو شما برداشتی دیگه ماشاللهقدم بعدیو بذار اون برداره خیلم تند تند پشت سر هم قدم برداری ج ...

اشتباه کردم اینو ازش پرسیدم ؟

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

به نظرم اول اون پیشنهاد بده

کلا هیچی نگم؟ اگه پیام داد جواب بدم نداد ندم؟

پس کلا دیگه هیچی نگم ؟

نه دیگه پسری که دختری رو بخواد خودش ول کن نیس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بهتره خودش پا، پیش بذاره، وگرنه پیش خودش میگه تشنه ی به من رسیدن هس که یا داره برام چراغ سبز نشون میده با توجه به سوالی که ازش پرسیدی و از طرفی بهش پیام بدی بیا بیشتر آشنا بشیم، جلوه ی قشنگی برا یک خانم نداره، درستش اینه آقا باید پیشنهاد بده، گذشته از اینا اینجا ایران هس، اونایی که با هزار التماس و خاهش و... پیشنهاد میدن، آخرش باز به سر طرف میکوبن که مثلا تو چه زود پیشنهادم رو قبول کردی و... 

به نظرم پیش قدم نشو دیگه کاری نکناگه هم اون کاری کرد اولش سعی کن یکم دست نیافتنی باشی زود قبول نکنی ...

مثلا چه جوری باشم؟ اگه گفت بیا همو ببینیم چی بگم؟ یا اگه ابراز احساسات کرد چیکار کنم؟

بهتره خودش پا، پیش بذاره، وگرنه پیش خودش میگه تشنه ی به من رسیدن هس که یا داره برام چراغ سبز نشون می ...

ممنون عزیزم پس کلا هیچ حرکتی نمی زنم

ولی اگه گفت بریم بیرون یا ابراز احساسات کرد چی ؟

نه ولی خیلی رک پرسیدی من بودم غیرمستقیم تر می‌پرسیدم ولی کلا دیگه هیچ کاری نکن اون اگر خودش بخواد قط ...

باشه عزیزم ممنون