2777
2789

امروز دوست مامانم اومد خونمون دخترش ۱۲ ۱۳ سالشه گوشیش دستش بود منم بغلش نشسته بودم کامل صفحه گوشی پیدا بود ی لحظه نگام افتاد دیدم داره تایپ میکنه ( اره عزیزم چی بگم حالا اون خونه خراب کنو واگذار کردم به خدا فقط بچه هام برام مهمن دیگه) بعد فهمیدم تو نی نی سایت داره چرت و پرت مینویسه کنجکاو شدم ایدیشو سرچ زدم تاپیکاشو خوندم هممممش نوشته بود ۳۲ سالشه دوتا بچه کوچیک داره شوهرش بهش خیانت کرده و... تازه جز پربازدیدام رفته بود کلی مردم باهاش همفکریم کرده بودن باورم نمیشه ی سریا اینقدر دروغ مینویسن خب ک چی اخه!!!

الان هرچی سرچ میکنم ایدیشو تگ کنم پیدا نمیکنم اکانتشو فکر کنم ی حرفیو دارم اشتباه میزنم ولی حدودا ایدیش این بود

nillogoolii 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جررررر😂😂😂

اوضاع خیلی خیطه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یاخدا قبل اینکه برم توی کاربریش خاهش میکنم توی نظراتش چیزی ننوشته باشم😂😂😂😂😂🙏🏻💔

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

تگ کنید

بخدا من گاهی چقد زمان میزارم راهنمایی میکنم غصه میخورم از مشکلشون🤕🥲

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺