2777
2789

خانما من ۷ ماهه عروسی کردم

و نزدیک یکماهه با شوهرم دعواهای بدی داریم

سر اخلاقش

اونم میگه اخلاق تو خوب نیست

حرف همو نمیفهمیم

حالا مشکل اصلیم اینه ک توی دعوای آخریمون که اوایل هفته پیش بود، شوهرم جا خوابشو عوض کرد چند شب

هنوز باهم سر سنگینیم و آشتی نکردیم

امروز اومده هی سر ب سرم میذاره و بهم کمک میکنه برای اینکه رابطه میخواد

گفتم شرمنده من هنوز آشتی نکردم!

گفت زندگیتو میپاشونی با این اخلاقات بترس از اینکه شوهرت رابطه بخواد و به خواستش اهمیت ندی و یجورایی تهدید میکنه ب اینکه مرد با هوس روشن، نباید از خونه بره بیرون

خانما چیکار کنم؟ خب منم نیازام دیده نشده ک دعوا کردم بخاطرشون. نیاز ب درک شدن. نیاز به همدلی. نیاز ب شنیده شدن

چیکار باید بکنم؟؟؟؟ 

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

باهاش اشتی کن برو پیشش 

اول زندگی جو گیرن مردا 

یکم باهاش خوب باش 

کم کم خاسته هات رو بهش بگو 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم عزیزم شما سعی کن با عطوفت تر برخورد کنی و بیشتر از در رفاقت با همسرت نیازاتو عنوان کنی، 

حرفا اونم درسته مردی ک زنش تامینش نکنه ممکنه بلغزه

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

هیچ وقت سر هیچ چیزی دعوایی جای خوابتو جدا نکن نذار عادت کنه ب نبودنت

من عوض نمیکنم 

اون جدا میکنه

واضح خواسته هاتو بگو البته باارامش ودرکمال احترام بگو نمیدونی چقدر برام سخته جدارفتی خوابیدی مگه نمی ...

بهش گفتم بدم میاد جدا میکنی جا خوابتو

لج میکنه جدا میکنه

بهتره کمی باهم سازش کنید با لج و لجبازی چیزی پیش نمیره 

تازه اول راهید باید قلق همو بلد باشید زندگی جنگ دعوا نیس که 

وقتی ازت درخواستی داره سعی کن نا محسوس درخواستی ازش بکنی

ممکن بود این رابطه سرچشمه اشتی باشه 

واسه چی رد کردی ؟

مردا کودن تر از این حرفان که حرف زنو درک کنن بهتره از الان انتظار زیادی نداشته باشی تا راحت باشی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بهتره کمی باهم سازش کنید با لج و لجبازی چیزی پیش نمیره تازه اول راهید باید قلق همو بلد باشید زندگی ج ...

خب پس چیکار کنم

نه درک میشم

نه شنیده میشم

نه خواسته هامو انجام میده

شیرین‌ترین لحظات زندگیتو تلخ نکن میتونی با سیاست ب خواسته هات برسی فقط عجول نباش و نخاه اول زندگی هم ...

خب چجوری با سیاست کارمو پیش ببرم؟؟ 

چطوری