ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
خودش میاد دنبالم میبره چند روز میمونیم بعد خودش برمیگردونه خونمون
گلم میشه لطفا دقیق تر بگی . کی میاد دنبالت کجا میرین؟ یعنی مامانت نمیزاره شوهرت بیاد خونش؟
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
نه دیگه راه نمیده خونش، بابام با ماشین خودش میاد دنبال من و بچه هام از خونمون میبرتمون دو شب میمونی ...
هرکی پدرزن داره . شوهر تو هم پدرزن داره. خداییش خیلی بده بعضیا چقد به دامادا احترام میزارن 😐
حالا مادرمن ارزوشه ازدواج کنم میگه با شوهرت بعدا بیای بم سر بزنی😞
هرکی پدرزن داره . شوهر تو هم پدرزن داره. خداییش خیلی بده بعضیا چقد به دامادا احترام میزارن 😐
البته اینم بگم که مادرم و پدرم اولای عرپسیمون خیلی خیلی به شوهرم احترام میزاشتن و شوهرمو مادر خیر ندیده اش پر میکرد وقتی شوهرم خونه مامانم اینا میومد مادرمو خوب تحویل نمیگرفت و خیلی حرف و بحث شد بین خانواده ها حالا مامانم نمیزارتش خونه میگه شوهرت جادوگره مادرشوهرت شوهرتو با ما دشمن کرد