2777
2789

نمیزاره خونش یعنی چی

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش میاد دنبالم می‌بره چند روز می‌مونیم بعد خودش برمیگردونه خونمون

گلم میشه لطفا دقیق تر بگی . کی میاد دنبالت کجا میرین؟ یعنی مامانت نمیزاره شوهرت بیاد خونش؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

گلم میشه لطفا دقیق تر بگی . کی میاد دنبالت کجا میرین؟ یعنی مامانت نمیزاره شوهرت بیاد خونش؟

نه دیگه راه نمیده خونش، بابام با ماشین خودش میاد دنبال من و بچه هام از خونمون میبرتمون دو شب می‌مونیم خونه بابام اینا دوباره بابام خودش میاره میزارتمون خونه خودم ،تا خونه بابام نیم ساعت راهه

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
نه دیگه راه نمیده خونش، بابام با ماشین خودش میاد دنبال من و بچه هام از خونمون میبرتمون دو شب می‌مونی ...

هرکی پدرزن داره . شوهر تو هم پدرزن داره. خداییش خیلی بده بعضیا چقد به دامادا احترام میزارن 😐

حالا من طرف کیو بگیرم

نمیدونم بی طرف بمون هردوتاش بدردت میخورن. 

حالا مادرمن ارزوشه ازدواج کنم میگه با شوهرت بعدا بیای بم سر بزنی😞

هرکی پدرزن داره . شوهر تو هم پدرزن داره. خداییش خیلی بده بعضیا چقد به دامادا احترام میزارن 😐

البته اینم بگم که مادرم و پدرم اولای عرپسیمون خیلی خیلی به شوهرم احترام میزاشتن و شوهرمو مادر خیر ندیده اش پر میکرد وقتی شوهرم خونه مامانم اینا میومد مادرمو خوب تحویل نمی‌گرفت و خیلی حرف و بحث شد بین خانواده ها حالا مامانم نمیزارتش خونه میگه شوهرت جادوگره مادرشوهرت شوهرتو با ما دشمن کرد

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون