2777
2789
عنوان

ثبت نام آموزگاری

93 بازدید | 19 پست

ثبت نام آزمون استخدامی کی هست خبر دارین عزیزان 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها من ترم آخر کارشناسیم میتونم شرکت کنم؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

چه بدمن قبلیاروخونده بودم که

آره منم بیشتر رو عمومی ها مانور داده بودم الان به جز اندیشه و قانون همه عوض شده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
آره منم بیشتر رو عمومی ها مانور داده بودم الان به جز اندیشه و قانون همه عوض شده

فعلا که دفترچه نیومده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
منابع رو دارید؟

الان که تغییر کرده نه 

تا دفترچه منتشر نشه معلوم نیست کدوم کتاب مدنظرشونه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
فعلا که دفترچه نیومده

یه عکس های از دفترچه منتشر شده معلوم نیست چقدر صحت داره 

البته کانال ها از قبل گفتن احتمالا ادبیات و کامپیوتر اضافه میشه