2777
2789

دختر بیچاره مجبور شد به خاطر شرایط بد مالی بابام مجبور ب انصراف از دانشگاه شد .بهمن امسال انتخاب رشته کرد به تشویق من که دولتی میاره  زمین شناسی کرج قبول شد خوارزمی بابام نزاشت بره گفت پول راه رفت آمد ندارم بهت بدم اونجام دوره ثبت نام کردی پارک بخواب نرفت .

کنکور اردیبهشت رو نخونده رفت بده چون مجبور شد بره دنبال کار یه جا ۲ماه آموزشی کار کرد بی حقوق و انداختنش بیرون تهش ۱تومن دادن اونم پول رفت و آمد 

اومد برا فروشگاه به تشویق من فرم پر کرد اما اونام ۱ماه آموزشی میخوان بدون حقوق و بعدشم ممکنه ور ندارنش تازه کلی هزینه طب کار و ضامن و.....داده 

دلم میسوزه برا سرنوشت سختش من واقعا دلم براش کبابها این دختر اصلا شانس نداره ...😭موندم چیکار براش میتونم بکنم ؟

میشه براش صلوات بفرستید؟ امسال سراسری بیاره از خونه ما بره دور شه خودش سرنوشتشو بسازه اینجا بمونه بابام شبیه دخترای عهد قجرش میکنه هر روزم سر کوفت میزنه؟

شما باشین چی کار میکنین؟

برای عاقبت بخیریش حمد میخونم 

بهترین راه اینه بخونه برای کنکور و دانشگاه شهرخودتون انشالله که موفق بشه 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ی ما دیوونه خونستتت

به فرهنگیان علاقه نداره؟چون از همون اول بهشون حقوق میدن خوبه دیگه نیاز نیست برای رفت و امد و ... نگران باشه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

به فرهنگیان علاقه نداره؟چون از همون اول بهشون حقوق میدن خوبه دیگه نیاز نیست برای رفت و امد و ... نگر ...

نمیدونم فکر نکنم مامانینا بزارن بره فرهنگیان بدشون میاد خونه نیست که روانی خونست

نمیدونم فکر نکنم مامانینا بزارن بره فرهنگیان بدشون میاد خونه نیست که روانی خونست

وا چرا اخه بدشون‌ میاد😐😐

اصلا به حرفشون گوش نده