2777
2789
عنوان

روانشناسی یامشاوره

48 بازدید | 14 پست

من رشتم مشاوره است از اول میخواستم روان بخونم 

الان دو به شکم اصلا باهم فرق دارن رشتم رو عوض نکنم چیزی از دست میدم یا نه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هردو تا کار هست

میخوام ببینم تغییر بدم یا نه و چیو از دست میدم توی لیسانس 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

مگه شما فرق دارن ؟؟؟ ما تو کشور خودمون ... سکستراپی . مشاوره . روانشناسی همه باهم هستن ..... که وقتی ...

نه فرق داره زشته هاشون 

درخواست بدید شماره بدم تماس بگیرید

درخواست دادم 

تو فیلد کاری و حوزه شغلی فرق دارن فکر میکنم مشاوره فیزیولوژی نداشته باشه اختلالات بالیتی رو نمیخونید ...

الان من ترم دومم فیزیولوژی دارم میخونم 

فکر کنم باید ببینی حیطه ی کاری مورد علاقه ت چیهاختلالات باشه برو روانشناسیکودک و خانواده و اینا باشه ...

من اختلال رو دوست دارم ولی میگن لیسانس عین همه میخوام ببینم راسته یا نه 

تو فیلد کاری و حوزه شغلی فرق دارن فکر میکنم مشاوره فیزیولوژی نداشته باشه اختلالات بالیتی رو نمیخونید ...

چرا تو مشاوره هم اسیب شناسی روانی و فیزیولوژی دارن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
عجب پس شما تو ایران چندسال درس میخونید فقط بخاطر روانشناسی یا مشاوره؟؟

من وارد مشاره شدم و میدونم هر چیزی که باید بخونیباید ارشد بری همون درس رو بخونی مثلا اگه بالینی بری باید اختلالات رو بخونی اکه کودک بخوای هم باید بری کودک نوجوان بخونی اگه هم خانواد و زوج درمانی بخوای همین رو بخونی و غیره ...

من وارد مشاره شدم و میدونم هر چیزی که باید بخونیباید ارشد بری همون درس رو بخونی مثلا اگه بالینی بری ...

کار مشاور فقط چیزهای سطحی هست و سکستراپی برای رضایت فرد در مسائل جنسی هست تا در زندگی زناشویی به مشکل بر نخورن ... اینها همه در روانشناسی ختم میشه ... کشور خودم را میگم .... ایران را نمیدونم