shelly75 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 485 عنوان کسی هست با ems ورزش کنه 298 بازدید | 7 پست میخوام ببینم واقعا تاثیر داره دستگاهش یا نهمیگن هر قسمتی بخواین تنظیم میشه که لاغر بشه یا عضله ای Akh age mishod saramo bekubam be ye ja shayad faramushi begiram❤️ 1404/02/21 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 6540 دستگاهش چیهه من نشنیدم چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
shelly75 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 485 دستگاهش چیهه من نشنیدم بعضی باشگاه ها این ورزشو دارنیه جلیقه میدن تنظیم میشه به نام ems هربار ۱۰۰۰ کالری میتونه بسوزونه Akh age mishod saramo bekubam be ye ja shayad faramushi begiram❤️
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 6540 بعضی باشگاه ها این ورزشو دارنیه جلیقه میدن تنظیم میشه به نام ems هربار ۱۰۰۰ کالری میتونه بسوزونه چه باحااال خیلی خووبه ولی من خودم بدون دستگاه الان شکمم دو تا کات دارع تاپیک اخرمو ببین چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
shelly75 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 485 چه باحااال خیلی خووبه ولی من خودم بدون دستگاه الان شکمم دو تا کات دارع تاپیک اخرمو ببین چه خوب حتما میبینممن اضافه وزن ندارم میخوام کمرم باریک بشه Akh age mishod saramo bekubam be ye ja shayad faramushi begiram❤️
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 6540 چه خوب حتما میبینممن اضافه وزن ندارم میخوام کمرم باریک بشه خیلیی عالیه که اضافه وزن نداری برا کم شدن سایز کمر کمک خاستی بگو من کمکت کنم قشنگم 🦋🍒😍من دورم کمرم ۶۸ عه الان قبلن ۷۹ ۸۰ بود چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
نیلو۷۸ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 180 خیلیی عالیه که اضافه وزن نداری برا کم شدن سایز کمر کمک خاستی بگو من کمکت کنم قشنگم 🦋🍒😍من دورم کمر ... من دورکمرم خیلی زیاده بگوچطورسایزکم کنم؟
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 6540 من دورکمرم خیلی زیاده بگوچطورسایزکم کنم؟ تاپیکم که گفتم دو ساله پیلاتس کار میکنم و کامل بخون توضیح دادم عزیزم چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding