2777
2789
عنوان

مادرشوهر طمع کار

457 بازدید | 30 پست

دیروز کارتمو تو ماشین جا گذاشتم رفتیم شهرستان خانواده شوهرم  ماشینمونو برداشتن گفتن زن همسایه زنگ زده میگه بیاین ما رو ببرین دکتر بچهاشو میبردن منم تو کارتم دو‌تومن پول داشتم قراربود باهاش پسرمو ببرم دکتر الان دستو بالمون خیلی تنگه واقعا یکم بعد زنگ زد اونا پول مقد اوردن ماهم کارت نداریم بیمارستان نقد قبول نمیکنه رمز کارتت چیه منم گفتم منتها گفتم بیشتر از ۲۰۰ تومن برندارین پول ندارم ۹۰۰ تومن برداشت کردن امروز برگشته میگه دیگه پولم نگرفتم بدم بهت گفتم بچه ان ثواب داره گفتم اولا بدون اجازع برداشتین تو عمل انجام شده قرار دادین هیچ بعدم بچه خودمو من نتونستم ببرم دکتر بچه همسایس ثواب داره لطفا خودتون ۹۰۰ تومنو برام کارت ب کارت کنید قطع کردم. میدونم کل ۹۰۰ تومنو برای بچه نداده اس ام اس نمیاد برام ولی مادرشوهرم تا ی کارت گیر بیاره بفهمه دو قرون پول داره سریع ی مبلغی میزنه ب حساب خودش

وای خدا🥴🥴

با اجازه اسی

سلام عزیزان من علاقه زیادی به بازدید از مکان های تاریخی خونه شاعر ها و و و... دارم توی سفرم کلی عکس با عشق میگیرم و دوست دارم اینجا به یادگار بزارم اگه دوست داشتین بیایین تاپیک اخرم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا🥴🥴با اجازه اسیسلام عزیزان من علاقه زیادی به بازدید از مکان های تاریخی خونه شاعر ها و و و... ...

اجازه نمیدم پستتو پاک کن دوست عزیز مگه تاپیک من پیام بازرگانیه

ماشالله چقدر پررو😂 ثواب رو با پول تو میکنه😁 حق داری ناراحت بشی.

۴ نفر ادم پاشدن رفتن دکتر ینفر ی کارت نبرده با خودش حالا اون طرف نقد داشته این زنو شوهر با خودشون نمیگن شاید شرایطی پیش امد پول لازم شدیم

اجازه نمیدم پستتو پاک کن دوست عزیز مگه تاپیک من پیام بازرگانیه

😂😂😂😂

چقدر بخیلی🥺دنیای ما کوچیک تر از این حرف هاست که انقدر دلت تنگ باشه 

خدا به دل بزرگ خیلی میده 

ونیای واقعیت رو بچسب اینجا جز یه کیبورد برای نوشتن این حرف ها چیزی نیست

😂😂😂😂چقدر بخیلی🥺دنیای ما کوچیک تر از این حرف هاست که انقدر دلت تنگ باشه خدا به دل بزرگ خیلی میده ...

برام مهم نیست میتونی تبلیغاتتو جای دیگه انجام بدی  چه مسخره بازیه یکی میاد تاپیک بزنه درد و دل کنه یکی میاد تاپیک خودشو تبلیغ میکنه یکی صلوات میخاد یکی دعا میخاد

😂😂😂😂چقدر بخیلی🥺دنیای ما کوچیک تر از این حرف هاست که انقدر دلت تنگ باشه خدا به دل بزرگ خیلی میده ...

والا بجز استارتر ماهم بدمون اومد از حرکتت سوءاستفاده از تاپیک بقیه نکن

یا رفیق من لا رفیق له 💚