2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم تو ی خونه زندگی میکنم

345 بازدید | 16 پست

من طبقه بالا هستم چون بچه کوچیک دارم خواهر برادر های شوهرم ک میان بچشون میاد پیش بچه من حالا بچه یکیشون جیش کرد روی فرش هامون دوباره  خودشون نیومدن اما بچشون فرستادن اومد خونه ما ب نظرتون چ عکس العملی نشون بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درو باز نکن

یا هم بگو فلانی برو پایین ماهم داریم میاییم پایین 

یا هم بگو بچم خوابه بعدا بیا 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مادر شوهرم وسواس شدید نمیزاره کسی بره خونش

همون بچه رو میفرسته بالا دیگه 

میخواد خونه خودش تمیر بمونه 

توام درو باز نکن 

یا مادر پدرشو دیدی بگو فلانی بچت نزدیک بود بخوره سرش به گوشه تیز وسایل 

یا بگو نزدیک بود بیفته رو شیشه یا همچین چیزایی بعد بگو تروخدا میاد خودتم بیا من میترسم شرمندت شم نمیتونم امانت قبول کنم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همون بچه رو میفرسته بالا دیگه میخواد خونه خودش تمیر بمونه توام درو باز نکن یا مادر پدرشو دیدی بگو فل ...

اصلا اجازه نمیگیرن بچشون میفرستن خونه من ک با بچه من بازی کنه نمیدونم چطوری بگم دلخوری هم پیش نیاد