یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
صد درصد مشخصه هرچقدرم طبیعی باشه بالاخره کار خدا با کار بنده خدا فرق داره
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
پزشکای خ معروف این مدلی عملی میکنن ولی بدستمزداشون تخیلی مثل بازیگرا شما متوجه میشی اینا خ خوشگل شدن جوون شدن ولی نمیفهمی چیکار کردن درضمن اینجور عملا نتیجش چندسال بعد نشون میده زمانی ک پوست کش میاد وشما بدون میکاپ تا اشپزخونتم نمیتونی بری
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
باید هر دفعه ب مقادیر کم تزریق کنید تا چشم بقیه عادت کنه یهو عوض نشی
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
کدوم شهر انجام دادی، دکترش کی بود؟ هزینه چقدر میشه؟
اصفهان
حدود۷۰ میلیون فول فیس اصلا مصنوعی نیستم
عمل چشم نکردم
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
آره خیلیانجام دادی ام یکی پرسید بگو عملهطبق چیزی که دیدم کسایی که عمل میکنن یا ژل میزنن ولی انکار می ...
مثل زندایی من، ژل لب زده بود خالم پرسید بازم نمیگفت وگونه گذاشته بود نمیگفت، میگفت فشارم رفته بالا صورتم ورم کرده حالا انگار ما توی این 20 سال مثلا ندیدیمش 😑😑🙄🙄😏
مبارکه، چ کارایی براتون انجام دادن؟ ماندگاریش چن مدت هست؟
شقیقه کمی لب چانه زاویه کمی گونه
ماندگاری ام راستش زیاد نداره انگار ژلای خوب زود اب میشن ژلای ده سیسی سیلیکونی اند ماندگاری داره اما خب ریسکه و من این کارو نمیکنم