2777
2789

من نماینده کلاسم دانشگاه یه خانم هست که اینقدر رو عصابمه حس حقارت میکنم

من باید با استادا ارتباط داشته باشم و مسائل مربوط رو بزارم توی گروه ها 

گروه هارو از ترم ۱ خودم زدم 

خودم همه کار ها رو انجام دادم کلی زحمت کشیدم ....زحمتم هم درسته هم خودم دوست داشتم هم بی دلیل نبوده به هر حال نمایندگی یک سری اپشن ها هم داره مثلا موضوع های کنفرانس رو اول خودم انتخاب میکنم استاد ها یه نگاه دیگه دارن و این مسائل هست کلن

من کسی نیستم دم به دقیقه برای هر مسئله ای زنگ به استادا بزنم موضوعاتی ک میشه در کلاس بیان کرد رو میزارم تو کلاس میگم مگر اینکه کار واجبی باشه زنگ بزنم بپرسم یا مسئله اینجوری 

استادامون اکثرن مردن و اش دهنسوزی هم نیستن اکثرن سن بالا البته ک این خانمم ۴۰ یا بیشتره 

این خانم دم ب دقیقهههه گوشی دستشه با استادا حرف میزنه منواقعا شخصیتم اجازه نمیده مثل اون باشم 

زنگ میزنه خای مالی استادا میکنه و با زبون و تعریف نمره میگیره و یروز یه استاد اومد و دیگه گفت این خانم مدیر گروه منه 

و یکی دیگه هم الان مدیرش کرده توی گروه خودش 🥲حقیفتش خیلییی ناراحتم 

با اینکه چندین بار بهش گفتم این کارا کار تو نیست وظیفه منه هماهنگی ها لازم نیست تو زنگ بزنی و فلان ولی اینقدرزنگ میزنه لاس میزنه که باور نکردنییهههه همه شون فقط اونو میشناسن انگار فقط من الکی دارم زحمت میکشم و مثل اوسکولا دارم حمالی میکنم 

فقط دونفر از استادامون جوان هستن و چون ادم شناسن و رو به کسی نمیدن این جرعت نمیکنه سمتشون بره و اونا بشدت با من خوبن و منو قبول دارن چون جدا از نمایندگی خیلی درسخونم و اونا به درسخونی اهمیت میدن نه لاس زدن 

حقیفتش خیلی ناراحتم ک این زن داره این کارارو میکنه بخاطر اینکه وظیفه منه ولی نمیدونم دنبال چیه شما فکر کنید چند ترم زحمت بکشید بعد استادا بیان یکی دیگه رو مدیر گروه کنن و همه هم به اون احترام میزارن نه من 

برخلاف همه زحمتایی ک کشیدم

خیلی زن دو به هم زن و حزب حزبیه گروه خودشو داره در صورتی من حتی مسئولیت گروه چتم قبول نکردم 

جلوی بچه ها یجوره ولی پشت سرشون به استادا میگه فقط من زرنگم فقط من بلدم همه بدن همه شون تقلب میکنن و فلان و صبح تا شب فقط با استادا لاس میزنه و اون استاد جوونمون یبار اومد سرکلاس گفت از خانم فلانی بترسید سرتون رو میکنه زیر اب دقیقا جلوش گفت 

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

حالا من هی میخوام گروه ها رو بدم دستش 

به دوستام میگم من از حاشیه خسته م حالم خوب نیست میخوام گروه هارو بهش بدم نمایندگی برا خودش چون من اینجا فقط مسخره شدم نمیخوام حقیر بشم همه ش احساس کمبود و حقارت میکنم نمیتونم به پاش برسم توی این روابط درصورتی من معدلم خیلی ازش بیشتره بخوام برسمم دوست ندارم چون عملا این یه حرفایی ب استادا میزنه من حتی روم نمیشه ولی غیر از اون دوتا استادمون بقیه احمقن نمیشناسنش فقط اون دوتان ک میشناسنش

ولی دوستام اجازه نمیدن نمایندگی رو ول کنم میگن کلاسو نده دستش بدبختمون میکنه با خودمون خوب نیست همه ش زجرمون میده از ترم بعدی 

نمیدونم چیکار کنم

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخشید من واقعا قصد جسارت ندارم اما هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره،همونطور که شما دارید برای شاخص کردن خودتون و بدست آوردن پوئن و آپشنها تلاش میکنید اون خانوم هم همینطور!نمیشه که به دیگران گفت بشینید و تلاش نکنید تا من ازتون بالاتر باشم!یه جور رقابته دیگه

اینجاست که میگن دانشگاه یه سور به مهدکودک زده

میشه منظورت روواضح تر بگی 

من واقعا میگم نیاز به کارهای این خانم نیست ولی نمیدونم چی درسته چی غلط

میشه منظورت روواضح تر بگی من واقعا میگم نیاز به کارهای این خانم نیست ولی نمیدونم چی درسته چی غلط

خب همونقدر ک تو تلاش میکنی اپشن میخوای اونم میخواد زشته هی بهش میگی . خب اون نماینده بشه که چی؟ مگه مدرسس؟؟ استادا اگه ناراضی باشن از این پیام و تماسا بهش تذکر میدن و تمام .

خیلی ببخشید من واقعا قصد جسارت ندارم اما هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره،همونطور که شما دارید ب ...

درسته

من چیکار کنم در قبال حسی ک دارم؟

حس بی عرضگی میکنم 

من چون نمیخوام مزاحم استادا بشم کم زنگ میزنم و دنبال بولد کرون خودم نیستم ولی این خانم واقعا رو مخمه 

بهم بگو چیکار کنممم

خب همونقدر ک تو تلاش میکنی اپشن میخوای اونم میخواد زشته هی بهش میگی . خب اون نماینده بشه که چی؟ مگه ...

خیلی ممنون از نظرت عزیزم 

بسیار لطف کردی 

درستهمن چیکار کنم در قبال حسی ک دارم؟حس بی عرضگی میکنم من چون نمیخوام مزاحم استادا بشم کم زنگ میزنم ...

بنظر من زیاد خودتو درگیر این مسائل نکن عزیزم،شما طبق گفته ی خودت که تا الان که دانشجوی پر تلاشی بودی و معدلتم بالاتر هست سعی کن از این به بعدم همین باشی،و در کل منظورم اینکه سعی کن از لحاظ علمی شاخص باشی وگرنه که نماینده بودن و ... یه چیز مقطعیه و مطمئن باش اساتید خوب فرق این دوتا رو میدونن

بنظر من زیاد خودتو درگیر این مسائل نکن عزیزم،شما طبق گفته ی خودت که تا الان که دانشجوی پر تلاشی بودی ...

ممنون عزیزم که باهام صحبت کردی

خیلی به راهنمایی نیاز داشتم🥲تشکر