2777
2789
عنوان

مشهدی ها.... بازار

10605 بازدید | 51 پست

سلام خانوما 

اگه قسمت بشه دارم فردا میرم مشهد .

میخواستم ببینم بازار لوازم ریز آشپزخونه واسه جهاز کجا خوبه و اینکه جمعه بازه ؟

و لباس شیک و خوب از کجای مشهد بگیرم؟ 

ممنون میشم کمک کنید 

برو سرای بلور . ازهرچیزی ک بخوای واسه جهیزیه پیدامیشه خارجی،ایرانی،همه نوع قیمت .عالیه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره چقدبخوای هزینه کنی

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
برو سرای بلور . ازهرچیزی ک بخوای واسه جهیزیه پیدامیشه خارجی،ایرانی،همه نوع قیمت .عالیه

حالاولنتاین چندم هست؟؟

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

جمعه ها هيييچ جا باز نيست توي مشهد فقط بازارهاي دور و بر حرم بازه، لوازم آشپزخونه هم توي همون خيابون امام رضا از سمت حرم كه ميري سمت فلكه ضد بعد از عنصري يه خيابون هست لوازم آشپز خانه بورس هست

برای لباس مجلسی جنت(خیابان امام خمینی)،،،مانتو(خیابان ایثار) ،،،بازارفردوسی(انتهای بلوارمفتح) همه چیزداره بچه گانه زنانه مردانه،برج سلمان(خیابان راهنمایی)، آلتون(خیابان دانشگاه )

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

واسه جهاز میتونی بری سرایه بلور ک نزدیکه حرمه,یا پاساژ امیر خیابون سیدی,ک من امیر رو پیشنهاد میکنم چون هرچی بخای داره,,,اما اگر همون چیزهایه امیرو ارزونتر بخای برو سمت ۵راه و مصلا,,,سرایه مرتضوی ک بری همه چیزایه ریز میز دارهتو خود حاشیه مصلا هم مغازه ها همه چی دارند,,,,۵راه و مصلا هم نزدیک حرمند سمت خیابون نواب صفوی

لطفا قبل از هر پاسخی ب این فکر کنید ک آدمها با سلایق و عقاید و نظرات متفاوتی هستند ,یاد بگیریم ک بهم احترام بزاریم