2777
2789

تکلیف چیه راهنماییم کنید

من ۳۳ سالمه

اون ۳۶

من قبلا یبار طلاق گرفتم

الان تنها زندگی میکنم

میترسم قصدش بازی دادن و سواستفاده از من باشه

از طرفی تنهام و به شدت به همدم و محبت نیاز دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا راهنمایی کنید

حال روحیم خیلی بد بود

از وقتی سر و کله این آدم پیدا شده یکم بهترم و به خودم میرسم

ولی میترسم آسیب ببینم و منو دوست نداشته باشه

چیکار کنم نیتشو بفهمم؟

تو اب نمک خوابوندتت

فازشون چیه ک ادمو تو اب نمک میزارن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

هر کی میبینتت قرار نیس بهت درخواست ازدواج بده

اگه حس میکنی ی درصد این اتفاق نمیفته خودتو به بودنش عادت نده

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

تو اب نمک خوابوندتت

☹️

من تعریف از خود نباشه خوشگلم

پول درمیارم

خونه و ماشین دارم

ولی خب این پسره از من سرتره

درآمدش خیلی بیشتره و خونواده شم سرترن

کاش پسرا این کارو نکنن

اعتماد به نفسم میاد پایین

یعنی بگیر نیست قصدش همونیکه فکر میکنی هست

چرا انقدر توقع مرد ها بالاست؟

کسایی که بعنوان خاستگار میان جلو به شدت از من سطحشون پایین تره

کسی هم که به دل من میشینه قصدش سو استفاده ست😔

☹️من تعریف از خود نباشه خوشگلمپول درمیارمخونه و ماشین دارمولی خب این پسره از من سرترهدرآمدش خیلی بیش ...

گیر بد ادمی می افتی دیگ 

منطقی تصمیم بگیر اگر فکر میکنی داره بازیت میده هر چه زودتر فاصله بگیر

سلام.بهش بگو قصدت چیه؟ منم شوهر ندارم ادمهای زیادی پیشنهاد دادند ولی قصد دایمی نداشتند یعنی صیغه.من اشتباه کردم ازاول نپرسیدم قصدت صیغه هست یا ازدواج دایماز یه نفر پرسیدم‌.وای متاسفانه بی ادب بود.ولش کردم.خیلی هم قربون صدقه می رفت.موقع عصبانیت فحش بد می داد.ازش بپرس قصدت چیه که علاف نشی.

فکر بکر

اهل زن گرفتن نیستن راحت طلبن نمیخوان زیر بار خرج و مخارج ازدواج رسمی بیوفتن با دوستی و ازدواج سفید ک ...

من فکر میکنم میتونه با بهتر از من ازدواج کنه

چون میدونه من قبلا ازدواج کردم،قصدش با من خوش گذرونیه

منم که تنهام الان و به شدت افسرده م و تشنه و محتاج یه ذره محبت😔😔😔