2777
2789

یعنی گند بزنن این خراب شده ای که من توش زندگی میکنم 

منننننن نهایییبییی دارمممممممم باید درس بخونم بعد اینکه گند میزنن تو تمرکزم 

خواستگاری سنتی بود همونجا وقتی رفته بودن اتاق حرف بزنن از هم خوششون اومده بود البته داداشم نه دختره یعنی اینجوری بود چون خانواده ها اوکی نشدن نشستیم سر جامون ولی مامان دختره هرروز زنگ میزد که دخترم نمیتونه و فلان و فلان از بس گفت تا اینکه دختره از گوشی داداشش که رفیق داداشمه شماره داداشمو کش رفته بود و چند ماهی میشه حرف میزدن 

الان از صبح داداشم نبود خونه الان داداش کوچیکم اومده که دعوا میشه خون بپا میشه اونا با هم فرار کردن( انگاری داداش کوچیکم و رفیقاشون کمک کردن) نازنین رو نزارین بره بیرون اینا خودتون هم نرین 😐😐😐باباش هم از اون غیرتیا 

حالا من با هیچی کاری ندارم به منچه گناه مامانمه و داداشم و اینکه قراره جدی دعوای بدی بشه هم بمن چه 

همین الان پاشدم در اتاق رو قفل کردم که اصلا سمت من نیاین برا دعوا اینا (پارسال سر همین خواستگاری مامانم قهر کرده بود رفته بود خونه باباش داداشم از خونه رفته بود وقتی هم که بودن خونه تا یک دو شب صدای دعوا اینا بپا بود من نهاییمو به لطف اینا خراب کردم)ولی جدی عجب وضعی شداااا اسکله هم داداشم هم اون دختره 

یچیزی بگین تمرکزم برگرده با مامانم دعوام شد میگم من فیزیک رو پارسال بخاطر شما ۱۰/۲۵لب مرزی قبول شدم امسال هم دارین خراب میکنین منو نیاین اتاقم نشسته بلند فحش اینا مبده

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

برو پانسیون شب هم بمون 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

چرا انقدر طولانی مینویسین توروخدا خلاصه کنین 

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردمت 

منم نهایی دارم 

استرس دارم 

دیشب تا صب نخوابیدم ی کوچولو بحث و دعوا میشه حالم بد میشه 

امیدوارم مشکلت حل شه قشنگم 

ادب مثل عطر میمونه هم خود ادم لذت میبره هم دیگران 
برو پانسیون شب هم بمون

شهرستانیم پانسیون نداره کتابخونه اس اونم تا پنج شش بعد از ظهر

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بروخونه دوستات یاخاله عمه دایی با هرکی ک راحتی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
پانسیون کجاس

یه جایی مثل کتابخونه اما خیلی بهتر با امکانات بیشتر

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

میفهمم این جریاناتو

منتظر گیس و گیس کشی باش 

الانه فامیلاشون بریزن در خونه تون

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

الهی بگردمت منم نهایی دارم استرس دارم دیشب تا صب نخوابیدم ی کوچولو بحث و دعوا میشه حالم بد میشه امید ...

مرررررررسییی انشالله توهم نهایی هارو به بهترین شکل ممکن بدی

چه خانواده ای آخه

چخبره؟

چرا اینهمه جدل؟

داداشت چرا واقعا اینطوری میکنه؟

چرا بابات جلوشو نمیگیره؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀