2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید خیلی نگرانم

36 بازدید | 8 پست

سلام برای همسرم دیه بریدن نزدیک ب۷۰میلیون و ما الان دادخواست اعسار دادیم و همسرم هیچی نداره بده و کل دارایی ما یه ماشینه پرایده که پارسال وسطای سال من بعنوان مهریم گرفتم و وکالتشو بنامم زد ولی سند نزدیم....امروز رفتیم همزمان هم دادخواستو دادیم و کارای انتقالو انجام دادیم...از هر وکیلیم میپرسیم یه حرف میزنن.....موندیم الان نکنه ماشینو توقیف بزنه و ببره ...ازطرفی هم درامدمون از این ماشینه....تروخدا هرکی میدونه جواب بده سه روزه جفتمون داریم دیوونه میشیم😮‍💨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون وکالت بلاعزل بوده ولی هنوز سند نزده شده، ممکنه دادگاه اون رو همچنان جزء اموال همسرت حساب کنه، مخصوصاً اگه انتقال رسمی (سند قطعی) قبل از ثبت دادخواست اعسار انجام نشده باشه یا اثبات بشه که برای فرار از پرداخت دیه بوده.

حالا چندتا نکته مهم

اگه واقعاً ماشین مهریه‌ت بوده و وکالت‌نامه هم از قبل ثبت شده، حتماً اینو توی دادگاه اعسار یا حتی دادگاه اجرای احکام مطرح کن و مدارکش رو ارائه بده.

درآمدتون از ماشین هم یه نکته مهمه می‌تونید به دادگاه بگید که تنها وسیله درآمد و گذران زندگی‌تونه، شاید به عنوان مال معیشتی از توقیفش جلوگیری بشه

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

چون وکالت بلاعزل بوده ولی هنوز سند نزده شده، ممکنه دادگاه اون رو همچنان جزء اموال همسرت حساب کنه، مخ ...

امروز رفتیم دادخواست اعسارو زدیم.....اره پارسال بعنوان مهریه بمن دادش قبل از اینکه اصلا دیه ای بریده بشه ...ولی امروز خیلیاترسوندمون ماهم از ترس نوبت زدیم واسه فردا پلاک کنیم....شما وکیلی؟

امروز رفتیم دادخواست اعسارو زدیم.....اره پارسال بعنوان مهریه بمن دادش قبل از اینکه اصلا دیه ای بریده ...

نه عزیزم من خودم وکیل نیستم، اما چون پدرم وکیل هستن و سال‌ها در حوزه حقوقی فعالیت داشته، از نزدیک در جریان این مسائل هستم.

اگه وکالت ماشین قبل از صدور حکم دیه و به‌عنوان مهریه داده شده باشه، از نظر قانونی قابل دفاعه—به‌ویژه اگه بتونید مدارک و مستنداتش رو دقیق ارائه بدین.

فقط اینکه امروز اقدام به تعویض پلاک کردید،ممکنه دادگاه رو حساس کنه

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

نه عزیزم من خودم وکیل نیستم، اما چون پدرم وکیل هستن و سال‌ها در حوزه حقوقی فعالیت داشته، از نزدیک در ...

خداخیرتون بده میشه ازشون راهنمایی بگیرید واسم واقعا خیلی حالمون بده....چ کنیم الان