2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امسال میخوام مانتو شیک و مناسب بخرم همیشه از یجا خرید میکنم ولی امسال میخوام بگردم و مانتو متفاوت بگیرم اما نمیدونم کجاها قیمت مناسب دارن

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

من امسال میخوام مانتو شیک و مناسب بخرم همیشه از یجا خرید میکنم ولی امسال میخوام بگردم و مانتو متفاوت ...

ميشه بهم بگيد جاي مناسب براي خريد تبريز كجاست؟ من ارديبهشت امسال تبريز اومده بودم و اكثر جاهاي ديدنيش را ديدم، جلفا و بازار قديمي تبريز هم رفتم، ولي اينبار براي مسئله كاري اومدم و از طرفي هم فقط ميخوام مراكز خريد برم، شما ميتونيد جايي را بهم پيشنهاد بديد؟

منم تبریزم ولی،بولمورم

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
ميشه بهم بگيد جاي مناسب براي خريد تبريز كجاست؟ من ارديبهشت امسال تبريز اومده بودم و اكثر ج ...

برج بلور آبرسان فلکه دانشگاه

خیابان نصف راه 

ابوریحان

لاله پارک گرونه

خود خیابان آبرسان 

بازار تربیت پاساژ شمس تبریزی

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

خيلي ازتون متشكرم🙏 به ترتيب اولويت خوب بودن شون گفتيد؟

خواهش عزیزم بستگی به شرایط داره

اگر دنبال برند هستی سه تا لولی بهتره

اگر قیمت مناسب تر بخوای ابرسان و تربیت

و یه پاساژ تو ولیعصرم هست میلاد نور

و خدایی که بشدت کافیست...