2777
2789
عنوان

خاستگار با دوتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 51 پست
ممنون بچه ها، الان در مورد رفتارهاش به چیا توجه کنم

اخلااااااقشششش ببین اخلاقش چطوری

اخلاق مهم تر از پول و...‌‌‌‌.... ببین بی حوصله

نباشه تند نباشه بددهن نباشه خداینکرده

دستش ول نباشه تابگی بالاچشمت ابرو بزنه

بپوکونتت والا اگه ام اوکی شدین ی ۶ ماه

برین بیاین تا اخلاقش بیاد دستت اگه ام

هروقت متوجه شدی اخلاق نداره ازهمونحا

راهتو جدا کن 

نه خب ی پدری ک خودش جنوبی و بچه هاش شمالن خیلی فرق داره بعدم میگه طرف خیانت کرده بعد بچه هاشو داده ب ...

هفتاد درصد طلاقهای ایران اعتقادی به اختلافات و کم کاری از دو طرف ندارند همیشه اون یکی محکوم 

مردی که با وجود بچه که خیانت هم دیده باشه ممکن از بچه هاش بگذره ؟ حالا گیریم گذشت فکر آینده اون بچه ها رو نمیکنه که جریان خیانت رو علنی می‌کنه !؟ راستش همچین مردی از نظر من قابل اعتماد نیست ( نظر دادنم بر اساس همین قسمت از ماجرا که استارتر گفت وگرنه اون بنده خدا ها رو میشناسم نه استارتر و امیدوارم هر چی صلاح بچه های هر دوشون هست پیش بیاد 🙏) 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اول باید جواب مثبت بدم بعد وارد این مراحل بشم، 🤣الان نمیدونم چه چیزهایی برای ازدواج ملاک قرار بد ...

اهان تازه امشب خاستگاری 😍😂عزیزمم

الهی خوشبخت شین الهی هرچی خیرو

صلاحته همون بشه🤲

اسی شب اگه تاپیک زدی منوو تگ کنبیام ببینم چیکاکردین

تاپیک که نزدم ولی بنظرم ادم سهل انگاری اومد و از نظر مالی به مشکل میخوریم، یه حس دهن بین بودن هم داشتم در موردش، دیگه رد کردم

تاپیک که نزدم ولی بنظرم ادم سهل انگاری اومد و از نظر مالی به مشکل میخوریم، یه حس دهن بین بودن هم داش ...

عنوانتو دیدم یادم اومد عزیزم

خب پس کارخوبی کردی ردش کردی

الهی ی ازدواج موفق داشته باشی