سلام وقتتون بخیر من دانشجوی ارشدم االبته کلاسام تموم شدن ولی تا فصل سومم پایان نامم انجام دادم ولی خودم انجام ندادم دادم ی مهندس برام نوشته چون شرایط شو نداشتم ولی استاد راهنمام همش ایراد میگیره دیگ خسته شدم بشدت گیر میده الانمم از جامعه آماریم ایراد گرفته چند بار همش اصلاحیه میده همین فصل رو جوری ک جامعه آماری تو فصل اول تایید شده ولی باز اصلاحیه داده واین شخصم بهم گفت اگ باز گیر بده باید خودت پرسش نامه رو تکمیل کنی ومنم تجربه ندارم تو این مورد بلد نیستم یعنی ممنون میشم کسی ک راجب پرسش نامه تجربه داره یا ارشد خونده بهم کمک کنه ممنون میشم تاپیک منو جواب بدین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رشته ت چیه؟کدوم دانشگاهی؟از بچه های دکترا دانشگاه بخوا کمکت کننهزینه میگیرن اما بهترین گزینه هستن
رشتم جغرافیا گرایشم گردشگری از شانس خوبمم استاد رراهنمام همششش ایراد میگیره دیگ خسته م کردع از این همه اصلاحیه اصلا هم کمم نمیکنه بدتر کارم ولنگ میکنه دانشگاه دولتیه دانشگاه لرستان هست چقدر هزینه میگیرن بنظرت چون دیگ واقعا هرچی پول داشتم رفت برا هزینع پایان نامه چیزی نمونده
سلام عزیزممن ارشد خوندم،پایان نامه رو خودم نوشتمجامعه آماری هم خودم به دست آوردم،استاد راهنما هم خیل ...
مال منمم واقعا دیگ افتادم به غلط کردن هیچ وقت فکر نمیکردم پایان نامه انقدر دردسر داشتع باشه هیچ اطلاعاتی هم نداشتم راجب ارشد همینطوری قبول شدم رفتم ک اشتباه کردم😥😥😥😥😥😥🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀خون بدل شدم اندازه ۵سال پیرم کردع پایان نامه
سلام عزیزممن ارشد خوندم،پایان نامه رو خودم نوشتمجامعه آماری هم خودم به دست آوردم،استاد راهنما هم خیل ...
عزیزم پرسش نامه تو چطوری تکمیل کردی چون تاحالا پرسش نامع پر نکردم خیلی رو مخمه پرسش نامه تو چطوری انجام دادی روز دفاع چ سوالاتی پرسیدن بیشتر تو چ حیطع ای میترسم گیر کنم