2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدرم هزینه ها بالا بود، والا اشتباه کردم عروسی گرفتم یه جشن خودمونی کافی بود

اره واقعا کاش به جای اون پول که خانواده ها بدن مردم بخورن 

میدادن به خودمون بزنین به زندگی مون

نه که الان مستاجر بکشیم 

اصلا 

ی مسافرت باحال میرفتم 

ی لباس و ارایش شیک و چند تا عکس 

عروسی همش استرس و‌ اختلاف نظره 

و‌ به نظرم کلی ازاختلافات بین خانواده ها و زن و شوهر از همون عروسی پیش میاد

چون طرفین هنوز هم شناخت کافی نسبت به هم‌ندارن برای هرچیزی موضع میگیرن البته استثنا هم داره 

اصلا ی مسافرت باحال میرفتم ی لباس و ارایش شیک و چند تا عکس عروسی همش استرس و‌ اختلاف نظره و‌ به نظرم ...

اره واقعا شاید عروسی های قدیم خوب بود چون ساده بود 

ولی عروسی های الان هیچ چیزی جز شو اف نیست

نه عروسی گرفتیم و نه حتی عکس آتلیه دارم 😁 ولی خیلی دوست داشتم که حتی یک جشن کوچیک و یک بزن بکوب داشته باشیم آخ باز یادم افتاد 🥲😭

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

نه عروسی گرفتیم و نه حتی عکس آتلیه دارم 😁 ولی خیلی دوست داشتم که حتی یک جشن کوچیک و یک بزن بکوب داش ...

بهتر که ندارین از مراسم عروسی م که فقط مردم اومدن و خوردن 

عکس هام که برای هر فایل عکس ها جداگانه ۳۰ میلیون دیگه خواسته منم کلا ۲۰ تا دونه بیشتر عکس ندارم

بهتر که ندارین از مراسم عروسی م که فقط مردم اومدن و خوردن عکس هام که برای هر فایل عکس ها جداگانه ۳۰ ...

من حتی به دورهمی و بزن برقص بیست نفره هم راضیم ولی همونم نداشتم 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

اره واقعا کاش به جای اون پول که خانواده ها بدن مردم بخورن میدادن به خودمون بزنین به زندگی موننه که ا ...

حرف شما درسته👍

انشالا شماهم صاحب خونه بشی گلم

من همسرم ازاول خونه داشت بخاطر همون هزینه عروسی رو پدرم کامل تقبل کردن ولی صدافسوس برای اون هزینه

باورکن بعضیا گفته بودن انتظارمون بیشتر بود نمیدونم دیگه انتظارشون چی بود!😂

اتفاقا پدرم کم نذاشت ولی بازم مردم نابجا حرف زده بودن

کلا بعد از عروسی مردم حرفای بیجا میزنن بدم میاد از این رفتارای چیپ و بی کلاس، معتقدم عروسی گرفتن یه کار اضافیه یه جشن دورهمی کافیه

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞

حرف شما درسته👍انشالا شماهم صاحب خونه بشی گلممن همسرم ازاول خونه داشت بخاطر همون هزینه عروسی رو پدرم ...

اره واقعا این هم هزینه میکنی و در آخرش این حرف ها هست آدم رو خیلی اذیت میکنه