2777
2789
عنوان

بچه چشم شور واقعا حقیقت داررره؟

286 بازدید | 26 پست

من رفته بودم بازار صب

برگشتنی خانمی دیدم ک فهمیدم هم محله هستیم نگه داشتم و سوارش کردم 

همیجور بر بر نگام میکرد میگفت چند سالته ک رانندگی میکنی 

بهم زل زده بود منم حاااالم خوب بود کاملا

من از طلا خوشم میاد هرجاهم برم میپوشم یهو گفت این طلاها چ بهت میاد چ پوستی داری 

منم تشکر کردم گفت اصلااا بهت نمیاد ایقد سنت باشه خیلی زرنگی شوهرت شانس داره ک همچی دختری نصیبش شده 

وای اصلا نمیفهمیدم جز لبخند چ بگممم حالا من خیلیییی خوشگل نیستممم انچنان هم پوستم ب چشم نمیاد

نمیدونم چرا ایجور حرف میزد و آهی میکشید

وقتی پیادش کردم تا رسیدم دم در میلرزیدم لرز ب بدنم افتاده بود سردمم نبود ب زور در حیاط باز کردم و ببخشید کلی اوردم بالا مث جنازه افتادم تو خونه 

الان یکم بهترم 

ب مامانم گفتم گفت این زنه چشمت زده 

خدایا پشت پناه عزیزنانم تو باش

اره چشم زخك وجود داره تو قران اومده

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما خب بعضيا بجا تشكر تعريف ميكنن از ادم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من ب چشم زدن اعتقاد ندارم ولی نمدونید این زنه حرف میزد و آهی میکشید

شايد نفسش گرفته بوده

بله.کاملاحقیقت داره.

هروقت کسی ازت تعریف کرد یاخودت خواستی از کسی تعریف کنی یبارآروم بگوماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله

گاهی ازرودوس داشتن چشم میزنیم پس برابچه و شوهرتم بخون

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده

شاید مریض بوده به شما هم منتقل کرده...منم اعتقادی ندارم.....ولی نمیدونم چرا تا کسی دخترمو میبینه و ازش تعریف میکنه بچم تا دوهفته الکی مریض میشه.....

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

چشم زدن حقیقت داره عزیزم.

دنیای ما دنیای کنش و واکنش و دنیای انرژی هاست.

هر چیزی روح و انرژی داره تو این دنیا.

چشم زدن در حقیقت همون انرژی منفی چشم هاست.

صدقه بذار کنار.

هر وقت حس کردی کسی چشمت میزنه پنج بار تو دلت الله اکبر بگو یا 

و ان یکاد بخون.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.

تفکرات این خانوم ویروس ها و باکتری هایی تولید کرده که هنگام حرف زدن به شما منتقل شده و باعث شده که لرز بگیرید و بالا بیارید 😒😒😒😒😒😒

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒