2777
2789
عنوان

چطور دست شوهرمو جاریمو رو کنم

26503 بازدید | 378 پست

بچه ها باهمن انگار ولی نه پیامی دیدم نه میتونم حرف بزنم چیکار کنم چطوری دستشونو رو کنم جاریم ب بهانه بچش همش دنبال شوهرمه شوهرمم روزی ده بار میره خونه داداشش ب بهونه بچش 

اگ یه وقتم شوهرم جایی بخواد بره جاریم خودشو میندازه دنبالش ب بهونع های مختلف جاریمم جایی بره شوهرم دنبالشه منم این وسط نمیتونم چیزی بگم متهم میشم ب شکاکی خیلی تمیز نقششونو اجرا میکنن

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بچه چه مشکلی داره 

تازه دنیا اومده؟ 

یعنی برادرشون نیست خونه؟ 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

صدرصد باهمن متاسفانه منم تجربشو داشتم

من ۴ پنج ساله درگیرم یه مدت خوب بودن دوباره باز شرو شده منم باردارم خیرسرم انقد استزس دارم دیگ جونم در اومده

مگه بچه چه مشکلی داره تازه دنیا اومده؟ یعنی برادرشون نیست خونه؟

برادرش ی شهر دیگ سرکاره 

هیچ مشکلی مثلا اون میگ بچه دلش برات تنگ شده بیا ببرمون بیرون یا باخودت ببرمون هرجا میری یا این هردیقه میگ برم فلانیو ببینم بچه دوساله