2777
2789

من خودم از ۱۴ ۱۵ سالگی خیلی ب خودم میرسیدم عاشق لباس ولوازم آرایش و رسیدن ب خودم بودم . اوجش همون تو سن ۲۰ حتی بعد بچه اولمم من حال روحیم عالی بود فقط بفکر تیپ زدن اینابودم هرمجلس ومهمونی و حتی بیرون ک میرفتم همه ازم تعریف میکردن . حالا دو سالی میشه اصلا حال هیچی ندارم تازگیا ک دلم نمیخاد حتی ی آرایش ملایم بکنم 😪شماها چی! مثل من هستین یان!

من آخرین باری که آرایش کردم یادم نمیاد😂امروز داشتم با خودم فکر میکردم پاشم لباسای رنگ و رو رفتمو بریزم بره چند دست مرتب و ست بگیرم چند وقت پیش یه سری لوازم آرایش جدیدم گرفتم ولی واقعا انرژی برام نمیمونه بخوام استفاده کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ۳۰ سالگی ب بعد بفکر خودتی و برات مهم نیس ملت راجب چی فکر میکنن۴۰سالگی ب بعد حتی دیده شده طرف تو ...

پس همه اینطورین؟  خیلی ازم تعریف میکردن ولی الان دیگ انگار هیچکس منو نمیبینه

کلا ۳۰ سالگی ب بعد بفکر خودتی و برات مهم نیس ملت راجب چی فکر میکنن۴۰سالگی ب بعد حتی دیده شده طرف تو ...

دقیقا من ۴۲ سالم شده، اونروز بدون آرایش ، رفتم عروسی.

تازه بچه دارم شدم ، واقعا انرژی ندارم

من آخرین باری که آرایش کردم یادم نمیاد😂امروز داشتم با خودم فکر میکردم پاشم لباسای رنگ و رو رفتمو بر ...

من ک باردارم هستم . ینی حوصله خرید لباس نو هم ندارم حتی اگه ی عالمه پول داشته باشم چندوقتیه همین لباسای قدیمی رو میپوشم. پیش خودم میگم خب ک چی برم بخرم لباس نو ک چی بشه  

تو خوبه باز سر اولی حال داشتیمن همینکه دنیا اومد افسردگی و بعدش متلاشی شدمتازه الحمدلله دارم رو به ر ...

خداروشکر. منم سختی داشتم مثلا شوهرم ی شهردیگ کارمیکرد پول زیادنداشتیم مستاجربودیم همش میرفتم خونه مادرم . اونجاهم اذیت میشدم پدرم اعتیاد داشت مادرم سرکارمیرفت ولی خب حال روحیم خیلی بهتربود