2777
2789

😭😭😭😭😭😭

من شهریور زایمانمه ان شاءالله

به  احتمال ۹۰درصد همون شهریور هم باید اثاث کشی کنیم و به دلایلی هیچ جوری قبلش نمیشه(چون قراره بهمون خونه سازمانی بدن و گفتن شهریور اماده میشه)

خیلی نگرانم همش تو ذهنم میاد و بغضم میگیره😭

هم زایمانه اولمه هم اثاث کشیه اولم 

اصن به نظرتون میشه؟؟؟

کسی تو همچین شرایط مشابهی بوده؟

قبل زایمانت جمع و جور هارو بکن کارتون کن برو خونه مادرت به نظرم بعد که اسباب کشی کردن بعدا خودت بیا کمک هم بگیر یواش یواش بچین 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خب چند روز خونه مادرت بمون بعد از زایمان تا خونه ات رو بقیه واست مرتب کنند وسایل و....بعد برو با نی نی بسلامتی هیچ مشکلی ندارع 😍❤️ انشالله سالم بیاد بغلت

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش

فقط واسه جمع وجور کردن 

کارگر بیگیرید 

حتی واسه جمع کردن چیزای کوچیک 

یا اگه مادری، خواهر کسی داری بگو بیاد کمک 

مادران گرامی این کانال کمک می کنه فرزندی باعتماد به نفس و عالی پرورش بدین. https://t.me/+3EC0IGOPVUllYmJk

میدونم شرایط سختیه. 

به خودت استرس نده. حالا چهارماه مونده. 

نمیشه خونه رو تحویل بگیرین و دوماه بعد زایمانت برید؟ 

موقتا یه سری اثاث ببرید ث پرده نصب کنید،  بعدش اثاث کشی کنید. 

اگر نمیشه. کارگر بگیرید جابجا بشید. 

خواهر مادر جاری خواهرشوهر و اینا بگو بیان کمکت کنن بچینید و تموم بشه بره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

برا اثاث کشی زنگ بزنین این جاهایی که همراه ماشین خودشون کارگر میفرستن همه کارا رو میکنن.. برا زایمانم برو خونه مادرت سر پا که شدی بیا خونه خودت

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

قبا زایمانت اول کارای خودت و وسایل بچه رو بردار

بعد با کمک خانوادت یا شوهرت وسایلو از ماه قبلش کم کم بسته بندی کن هرچیم موند دیگ دست شوهرتو میبوسه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نمیدونم میشه یا نه ولی اشکم بند نمیاد😭😭😭

الان این استرس میدونی چه اثر مخربی روی جنین داره؟ 

اون اثاث کشی درست میشه میره. 

فکر و خیال نداره. 

ولی روان بچه اسیب ببینه، درست نمیشه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

فقط مرگه چاره نداره. 

ریلکس کن و تااون موقع خدا بزرگه

خداکنه اشکم بند نمیاد😭میشه دعا کنین برام چون هردوشون تجربه اولمه خیلی ترسیدم😭

اصلا گریه ونگرانی نداره بخند تجربه بارها به من ثابت کرده این اتفاقات اونطوری که به نظر میرسه نگران کننده نیست به احتمال خیلی خیلی زیاد تبدیل میشه به یه خاطره شیرین وجذاب که بعدها با آب وتاب برای همین بچه تو دلت تعریف میکنی که  وقت به دنیا اومدنت اینطور شد واون طور شد و... 😍

منم انشالله شهریور زایمانمه، و شهریور هم اسباب کشی دارم. جالب اینجاست پیدا کردن خونه و اینا کلا میوفته رو دوش همسرم. چون از زایمان زودرس میترسم دوست ندارم زود شروع کنم به پک کردن وسایلا. اصن نمیدونم چیکار کنم شهر خیلی دور و غریب هم هستم به جز خودم و شوهرم هیچکس نیست. خدا به دادم برسه