2777
2789
عنوان

شوهرم دوربین میخواد لذاره وسط خونه

196 بازدید | 18 پست

بچه ها خیلی به راهنماییتون نیاز دارم....تمام باور ها و خوش خیالی هام پر کشیدن رفتن...ممنون میشم بگید اکه شما جای من بودید واکنشتون چی بود؟

من و همسرم 16 ساله که با هم ازدواج کردیم. تو این سالها سختی های زیادی رو تحمل کردیم باهم سالهایی که برای هر دومون واقعا سخت بود. تحمل کردیم باهم کم نیاوردیم...حس میکردم اسم حسی که بینمون  هست عشق باشه عشقی که هیچ وقت از طرف اون ابراز نشد ولی مثل همه زنای ایرانی فک میکردم عشق بینمونه اعتماد بینمونه وفاداری بینمونه....صدم رو گذاشتم  تا بتونیم خونه خوبی داشته باشیم....طلاهامو فروختم از پدرم پول قرض کردم تا ماشین خوبی داشته باشیم...قرضی که هیچ وقت ادا نشد...ماشین و خونه ای که به اسم شوهرم شد و من هیچ وقت حس بدی نداشتم چون فرقی بین خودم و خودش نمی دیدم...خدا بعد سالها یه دختر بهمون داد با کلی دکتر و دارو و درمان با ivf..این وسط مسطا خیانت هم دیدم و با کلی گریه زاری که کرد بخشیدمش....بخشیدمش بخشیدمش....

اینم بگم من دیگه طلایی چیزی ندارم که بترسیم نکنه دزد بیاد ببرتش یه چند تا تیکه دارم که اونا هم همش تو دستم و گردنمه..طبقه دوم هم هستیم یعنی تو شهرستانیم ینی از نظر امنیتی کسی نمی تونه وارد خونه بشه و بخواد لوازم خونه ببره...عملا دوربین تو خونه وسط خونه معنی نداره....اقا دیشب یه دوربین اورده گذاشته اشپزخونه که به خونه دید و اشراف کامل داره....و به گوشی خودش وصل کرده...اولش چیزی نگفتم گفتم شاید میخواد وقتی میریم مسافرتی جایی خیالمون راحت باشه ولی دیدم نه میخواد که دوربیین کاملا روشن باشه  اعتراض که کردم گفت تو به خودت شک داری؟

راستش نمی دونم چطوری توضیح بدم من تا همین دیروز زن فوق العاده شادی بودم...از صب که بیدار میشدم اهنگ میذاشتم میرقصیدم مدیتیشن میکردم...ورزش میکردم حلقه میزدم...اما از امروز صبح دیگه نه ارامش و انگیزه دارم و نه عشق و اعتمادی بینمون حس میکنم....و حس می کنم ما زنای ایرانی اسم تمام حماقت هایی که می کنیم رو {وفاداری فدا کاری از خود گذشتگی} رو عشق میذاریم....در حالی که فقط حمالی می کنیم و نردبون میشیم تایه نفر دیگه به آرزوهاش برسه و در نهایت این ماییم که له میشیم خرد میشیم....شاید فک کنید دارم سیاه نمایی میکنم ولی حس الانم قابل وصف نیست.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واقعا حس بدی داره یکی یکسره داره نگات میکنه

اگه جای من باشید چیکار می کنید میخوام دیگه اینبار سکوت نکنم میخوام به خانوادم بگم...همین الان دارم با اشک تایپ می کنم...مرسی اومدی شدیدا نیاز دارم با یکی حرف بزنم و بدونم کار درست چیه

باهاش حرف بزن این کار فقط نشونه اینه ک بددل وشکاکه 

البته میدونی بااین جوراشخاص حرفم بزنی میگن توب خودت ک شک نداری پس بزارباشه و وقتی میمونه تازه تمام اختلافات شروع میشه همین رقص یا مدیتیشن ک انجام هم میدین میشه ی خار توچشم ک برای کی برای چی 

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

باهاش منطقی حرف بزن بگو مگه من فلانم یا به من شک داری

این کار تو بی احترامیه نسبت به من

تو دست پیش و بگیر نذار اون بگه مگه به خودت شک داری!

بنشونش سرجاش بگو اگه قرار باشه به کسی شک داشته باشیمم تویی 

جان بودم همین الان میرفتم جلوی دوربین همه این حرفارو بارش میکردم میگفتم خجالت بکش از هیکلت و سنت 

بعدش دوربین میشکستم یا قطع میکزدم

باهاش حرف بزن این کار فقط نشونه اینه ک بددل وشکاکه البته میدونی بااین جوراشخاص حرفم بزنی میگن توب خو ...

دقیقا وقتی بهش گفتم برای چی گفت تو به خودت شک داری

باهاش منطقی حرف بزن بگو مگه من فلانم یا به من شک داریاین کار تو بی احترامیه نسبت به منتو دست پیش و ب ...

تصمیم دارم عصر برم خونه بابام و باهاشون حرف بزنم و بدونم راه حل منطقی چیه