2777
2789
عنوان

سنگ کلیه میشه بیایین

57 بازدید | 6 پست

سنگ ده میل تو حالب داشتم 

سه هفته است هم دارو و گیاهی هم استفاده میکنم

اصلا درد ندارم خداروشکر رنگ ادرارم هم روشنه 

نمیدونم با توجه به‌ اندازه ممکنه دفع شده باشه  ولی خودم متوجه نشده باشم؟ دو هفته میش سونو رفته بودم سنگ کمی حرکت کرده بود ، به نظرتون لازمه این هفته برم سونوگرافی؟

واسه من ۵ و نیم میل بود و تو حالب و نیم سانتی مثانه گیر کرده بود .موقع دفعش مردم و زنده شدم به نظرم ...

ببخشید چند روز تو حالب موند درد داشتید وقتی تو حالب بود؟ وقتی دفع شد متوجه شدین؟ برای دفع چیزی مصرف کردین؟ 

من اصلا درد ندارم فقط یه روز درد داشتم 

تو این مدت انقدر آب و اندازه خوردم و بالا و پایین پریدم که دیگه کوفته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید چند روز تو حالب موند درد داشتید وقتی تو حالب بود؟ وقتی دفع شد متوجه شدین؟ برای دفع چیزی مصرف ...

من از وقتی اون‌درد وحشتناک اومد سراغم که فهمیدم سنگ کلیه دارم تا دفعش ۲۰ روز طول کشید ،

هرروز دلستر تلخ میخوردم 

طناب میزدم از رو مبلا میپریدم،

آسانسور رو تعطیل کردم فقط از پله ها تردد میکردم 

شب آخر هم عروسی بودیم کلی رقصیدم 

فردا صبحش دوباره اون درد اومد سراغم فهمیدم سنگ حرکت کرده کلی بپر بپر کردم رو تخت بعد رفتم سرویس با فشار ادرار کردم سنگ افتاد 

تو این ۲۰ روز هم اصلا درد نداشتم 

میدونی که دردش به خاطر حرکته سنگه،

من اصلا نمی‌دونستم سنگ دارم تا اینکه نصفه شد یه درد وحشتناک افتاد تو کلیه هام که بردنم بیمارستان مورفین زدم بعد سونو کردن دیدن سنگ کلیه دارم که حرکت کرده و گیر کرده تو حالب ،فقط باید اراده داشته باشی و به خودت قول بدی یک ماهه دفعش کنی 

آب جوشیده هم بزار یخچال هرروز یه عالمه آب بخور ،هرچی بیشتر ادرار کنی سنگ راحت تر میوفته تو مثانه

تو این ۲۰ روز هم اصلا درد نداشتم میدونی که دردش به خاطر حرکته سنگه،من اصلا نمی‌دونستم سنگ دارم تا ای ...

برای من کم مونده یه ماه بشه .. یعنی اصلا حرکت نکرده چون درد ندارم 

منم از پله استفاده میکنم انقدر بپر بپر کردم کوفته شدم 

دیروز عطاری عرق خارخاسک و خارشتر داد گفت با شربت اورتیکا بخورم بعد از تموم شدن برم سونو 

یه گیاه بنسر هم هست گفت خوبه اگه خدایی ناکرده حواب نگرفتم گفت بیا ببر دم کن بخور سنگ رو کوچک میکنه 

ممنون برای راهنماییت عزیزم توکل به خدا