2777
2789
عنوان

بعد زایمان

170 بازدید | 14 پست

سلام من ۱۶ سالمع و نوزادم ۵۷ روزشه مشکلم اینه دیکه دوماهن میشه ولی هنوز ک هنوزه خون ریزی دارم رفتم متخصص زنان بم گفت که عفونت داری بهم رقص و اینا داد ۱۱ روزه مصرفشون میکنم ولی هنوز خون دارم اونم شدید

زایمانم طبیعیه و ب بچم شیر نمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو ندادی شاید جفت یکم مونده من خواهرزاده م اینطوری بود رفت کورتاژ

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

دکترت رو عوض کن منم اینطور بودم ۷۰ روز خونریزی داشتم البته سزارین بودم...

داروهای دکتر خودم ب دردم نخورد

دکتر دوم که رفتم قرص جلوگیری داد و گفت چقدر مصرف کنم و کی قطع کنم... درست شد و مرتب...

قدم کوچولوت مبارک باشه

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
سونو ندادی شاید جفت یکم مونده من خواهرزاده م اینطوری بود رفت کورتاژ

خواهر منم اینطور شد اونم باید حتما چک شه تو طبیعی

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
خواهر منم اینطور شد اونم باید حتما چک شه تو طبیعی

خوبی؟؟من شمارو دورهمی باردارا یادمه😁

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

من بارداری اولم تا ۴۵ روز خونریزی داشتم کم و زیاد میشد  

رفتم دکتر یه امپول داد زدم ، ۳روز افتادم به خونریزی خیلی شدید ، بعدش دیگه هرماه پریود میشدم 

بچه هم شیر میدادم یکم شیرم کمتر شد ولی خداروشکر خشک نسد

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خوبی؟؟من شمارو دورهمی باردارا یادمه😁

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر شما هم باردار بودی اونموقع؟ اسم اکانتت برام اشناست

من بچه دومم رو باردارم😅 برام دعا کن آخراشم...

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر شما هم باردار بودی اونموقع؟ اسم اکانتت برام اشناستمن بچه دومم رو باردارم😅 ب ...

خداروشکر...آره باردار بودم مهر ۱۴۰۱ دنیا اومد..تاپیک حتما ترکیده نمیاره واسم!

عه مبارکه سلامتی..انشاالله ب سلامتی بیاد بغلت🤗

خداروشکر...آره باردار بودم مهر ۱۴۰۱ دنیا اومد..تاپیک حتما ترکیده نمیاره واسم!عه مبارکه سلامتی..انشاا ...

نه نترکیده هستش هنوز ولی خلوته

دختر منم شهریور ۱۴۰۱ به دنیا اومد پس باهم بودیم... یادش بخیر 

قربونت ممنون سلامت باشی خدا بچه گلت رو حفظ کنه

نه نترکیده هستش هنوز ولی خلوتهدختر منم شهریور ۱۴۰۱ به دنیا اومد پس باهم بودیم... یادش بخیر قربونت مم ...

عهههه!

مرسی عزیزم❤️