2777
2789
عنوان

شما جای ما باشید چکار میکنید

214 بازدید | 16 پست

بچه ها بابام از یک نفر چند ماهی پول طلب دارد صدمیلیون بعد این آقا هیچ درآمد و سرمایه ایی ندار هربار هم گفتیم گفته فلان ماه میدم آخرین بار قرار بود فروردین بده که انگار نه انگار خبری نیست حالا مامانم میخواد زنگ بزنم باهاش دعوا کن اما من و بابام میگیم چه فایده دار هربار دعوا و حرف وقتی اون الان هیچی ندار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من یکی از دوستام شرایط شمارا دارند

ولی پول خیلی خیلی بیشتر

اینا فکر میکردن زنگ بزنن دعوا طرف پولشون نمیده چون نداره

ولی فهمیدن کسایی که زنگ زدن و پسگیری کردن و دعوا راه انداختن حتی طلبشونم خیلی بیشتر اینا بوده تونستند پولشون بگیرند

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

ببین من یکی از دوستام شرایط شمارا دارندولی پول خیلی خیلی بیشتراینا فکر میکردن زنگ بزنن دعوا طرف پولش ...

اخه چندین بار حرف زدن و دعوا ولی طرف خیلی بیخیال همش میگ ندارم  بدبختم میتاجرم هیچی ندارم و از این حرفا

ما هم به یکی پول قرض دادیم برج ۸ 

مقدار خیلی زیادی نبود ۱۰ تومن بود 

نمیشه هم گفت که نداره!! داره خیلیی زیاد هم داره 

قرار بود ۳ هفته بعد یا هفته بعد اینا بده 😂ما که چیزی نگفتیم و نمیگیم ولی خب زشته واقعا چطوری روشون میشه جوون هم نیست طرف  سنی ازش گذشته زشته ادم هم بگه 😂

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

ما هم به یکی پول قرض دادیم برج ۸ مقدار خیلی زیادی نبود ۱۰ تومن بود نمیشه هم گفت که نداره!! داره خیلی ...

خیلی بد اصلا براشون مهم نیست پول مردم به دروغ گرفتن که آره زود پس میدم 

خیلی بد اصلا براشون مهم نیست پول مردم به دروغ گرفتن که آره زود پس میدم

برای شما مبلغ زیادی بوده واقعا ادم زورش میاد 

دقیقا  حالا ۱۰ تومن چیزی نباشه یمشه چن شب حداقل رفت بیرون باهاش خرید کرد به خدا طلا هم میشه گرفت باهاش هر چی باشه  

۶ ماهه دیگه 

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

شوهر منم ۸۰ میلیون میخواد از یه نفر یعنی براش کار کرده 

حالا پول نمیده

طرف چند هکتار باغ پسته داره

تو بالاشهر میشینه

ولی یکسره برا ما میناله ک ندارم فلانم بهمانم

آخرم گفت میخوای یه وام بگیر قسطاشو من بدم😐

دنبالم نیا اسیرم میشی  
شوهر منم ۸۰ میلیون میخواد از یه نفر یعنی براش کار کرده حالا پول نمیدهطرف چند هکتار باغ پسته دارهتو ب ...

به ما هم اینا گفت ولی من گفتم نه اومدیم باز تو دادن قسط کوتاهی کرد بعد بانک مگه اون میشناسه